Ελλάδα

Μηνυσαρα για το τσιμπουσι του Απερχομενου “Πρωθυπουργου” στην Ικαρια και….θα κρυφτουν πισω απο την Βολευτικη τους Ασυλια;


ΖΗΤΟΥΝ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΣΗ ΤΩΝ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΣΚΗΘΕΙ ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΣΤΟΥΣ ΥΠΑΙΤΙΟΥΣ….

ΚΑΙ ΒΑΖΩ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΟΤΙ ΘΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΛΕΥΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΣΥΛΙΑ…

Την παρέμβαση της Δικαιοσύνης ζητούν τρεις δικηγόροι για το τραπέζωμα του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο σπίτι του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Χριστόδουλου Στεφανάδη στην Ικαρία, ζητούν τρεις δικηγόροι με αναφορά τους στην εισαγγελία Πρωτοδικών Πατρών.

Οι τρεις τοπικοί δικηγόροι ζητούν να διαβιβαστεί η αναφορά τους στην αρμόδια Εισαγγελική Αρχή ώστε να διαταχθεί έρευνα για την τέλεση των αδικημάτων του άρθρου 285 του Ποινικού Κώδικα και να ασκηθεί ποινική δίωξη στους υπαίτιους.

Επίσης, ζητούν να διαβιβαστεί η αναφορά τους και στα αρμόδια διοικητικά όργανα για την τυχόν βεβαίωση των διοικητικών παραβάσεων των σχετικών διατάξεων περιορισμών των μέτρων κυκλοφορίας και συγκεντρώσεων των πολιτών.

Στην αναφορά τους περιλαμβάνονται εκτυπωμένη φωτογραφία από λογαριασμό Facebook κατοίκου της περιοχής που αποκάλυψε το τραπέζωμα του πρωθυπουργού με περίπου 30 άτομα.

Επίσης, περιλαμβάνονται σχετικά δημοσιεύματα και βίντεο.

Στην αναφορά που υπογράφουν οι δικηγόροι Νικόλαος Σπανός, Νικόλαος Αφαλωνιάτης και Θάνος Αμπατζής, αναφέρουν μεταξύ άλλων:

«Ο μέσος άνθρωπος και απλός παρατηρητής παρατηρώντας το επίμαχο οπτικοακουστικό υλικό μπορεί να αντιληφθεί ότι στην εν λόγω οικία παρατηρείται συνωστισμός/συγχρωτισμός (με την αρνητική χροιά που έχει λάβει η συγκεκριμένη λέξη ενόψει της πανδημίας του κορωνοϊού) καθώς διακρίνονται άτομα στην βεράντα της οικίας καθώς και στο εσωτερικό του σπιτιού, καθήμενα ή όρθια.

Από αυτές τις εικόνες αντιλαμβανόμαστε λοιπόν ότι έλαβε χώρα πολυπληθής -σε σχέση με τα οριζόμενα στα μέτρα που ανακοίνωσε την προηγούμενη ακριβώς ημέρα ο αρμόδιος υφυπουργός πολιτικής προστασίας -συγκέντρωση ατόμων αντίθετη με τις κείμενες διατάξεις.»

Πηγη 

Back to top button