breaking newsΕλλάδα

ΤΑ ΜΑΣΑΕΙ Ο «ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΣ» ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ… ΛΕΤΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕ Η ΓΡΑΜΜΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑ;

Μπορεί οι επί χρήμασι διαδικτυακοί καμμενοπαπαγάλοι να μιλάνε για «διάσταση απόψεων» Καμμένου-Κοτζιά, αλλά μάλλον τα γυρίζει ο… Μακεδονομάχος υπουργοπάνος Καμμένος (ο οποίος έχει ψηφίσει ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ υπέρ της εκχώρησης του ονόματος της Μακεδονίας, δύο ως υφυπουργός του Καραμανλή το 2008 και μία ως υπουργός και συγκυβερνήτης του Τσίπρα το 2015, κατά την ανάγνωση των προγραμματικών δηλώσεων της συγκυβέρνησης…).

Έτσι, μετά την κυβερνητική σύσκεψη στο Μαξίμου, δήλωσε τα εξής… μπερδεμένα:

«Υπάρχουν δυο αποφάσεις σταθμοί για το θέμα του Σκοπιανού. Η μια είναι η απόφαση των πολιτικών αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κωνσταντίνο Καραμανλή. Και η άλλη είναι η απόφαση του Βουκουρεστίου. Θεωρώ ότι οι διαπραγματεύσεις θα πρέπει να συνεχιστούν. Έχω εμπιστοσύνη στον υπουργό Εξωτερικών. Ο κ. Κοτζιάς δεν είναι από εκείνους που άλλα υπογράφουν και άλλα λένε εν συνεχεία όπως ο Αντώνης Σαμαράς και από εκείνους που άλλα αποφασίζουν και στην συνέχεια υπονομεύουν όπως η κα Μπακογιάννη στο Βουκουρέστι».

Έχει «εμπιστοσύνη», λοιπόν, στον Κοτζιά ο Καμμένος. Μόνο που ο Κοτζιάς ξεκαθάρισε πως διαπραγματεύεται «σύνθετη ονομασία για όλες τις χρήσεις». Όσον αφορά την απόφαση του Βουκουρεστίου, η «εθνική» (αντεθνική) θέση της κυβέρνησης Καραμανλή (στην οποία συμμετείχε ο Καμμένος…) ήταν «σύνθετη ονομασία για όλες τις χρήσεις», αλλά δεν την δέχθηκαν οι Σκοπιανοί, που ήθελαν σκέτο «Μακεδονία». Είναι προφανές ότι ετοιμάζεται για τη μεγάλη… κωλοτούμπα!

Τι τρέχει… λιονταρή Πανούλη; Άλλαξε η γραμμή από την Αμέρικα και τ’ αφεντικά απαιτούνε τώρα ομοφωνία του «συνταγματικού τόξου»;

 

 

Πηγή : ethnikismos.net

Back to top button