breaking newsΆποψηΕλλάδα

Ο…απομονωμένος Ερντογάν όχι μόνο δεν έκανε πίσω αλλά θέτει και δίλημμα

 

Ο…απομονωμένος Ερντογάν, μετά την αιωρούμενη εφαρμογή των μέτρων-κυρώσεων της Ε.Ε., όχι μόνο δεν έκανε πίσω, αλλά επαύξησε την επιθετικότητά του.

 

Κώστας Μαρδάς (fb)

Την Κυριακή ο …απομονωμένος είπε: “Εμείς είμαστε έτοιμοι να πληρώσουμε με θυσίες… Είμαστε αποφασισμένοι να δημιουργήσουμε μάρτυρες! Η Γαλλία και η Ελλάδα είναι;”.

Επιπλέον, ο…απομονωμένος έδωσε την άδεια στους κυβερνήτες των πλοίων που περιφρουρούν το “Ορούτς Ρέϊς” να έχουν την πρωτοβουλία του πυρός, χωρίς να περιμένουν την έγκριση από το γενικό επιτελείο.

Από τη δική μας πλευρά, με τον ελληνικό στόλο σε ετοιμότητα βολής, ο Έλληνας Πρωθυπουργός, απαντώντας στον Τράμπ, (ο οποίος διαψεύδοντας τους συγκεκριμένους αναλυτές που αποφάνθηκαν οτι οι ΗΠΑ…αποχώρησαν από την περιοχή), συζήτησε στο δεύτερο τηλεφώνημά του την εκτόνωση της κρίσης μέσω διαλόγου με τον …απομονωμένο.

Τελικά, ο απομονωμένος μας θέτει το δίλημμα:

Ή διάλογο παράδοσης ελληνικών δικαιωμάτων…ή πόλεμος!

Στις 7 μέχρι τώρα ελληνο-τουρκικές κρίσεις, (1955, 1964, 1967, 1974, 1976, 1987, 1996) οι …”φονιάδες των λαών αμερικάνοι”, για να μην ανάψει πόλεμος στο ΝΑΤΟ, βρήκαν μια μέση οδό αποκλιμάκωσης, με δικές μας απώλειες. Απώλειες κύρους, δικαιωμάτων και κυριαρχίας, όπως αναλύω στο βιβλίο μου ΠΡΟ-ΙΜΙΑ ΠΟΛΕΜΟΥ.

Τώρα;

Διερωτώμαι …

Με ποιό, άραγε, κεφάλαιο θα συμπληρώσω τη νέα έκδοση, μετά τα όσα λέει και πράττει ο …απομονωμένος

 

 

freepen.

Back to top button