Διεθνή

Γιατί οι τρομοκράτες επιχειρούν από Βρυξέλλες αλλά δεν χτυπούν τις Βρυξέλλες

ΑΝΘΡΩΠΟΚΥΝΗΓΗΤΟ ΓΙΑ ΚΑΜΙΚΑΖΙ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΕΧΕΙ ΒΟΜΒΑ ΚΛΕΙΣΑΝΕ ΟΛΑ ΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΠΑΡ ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΗ Η ΠΟΛΗ 

Οι Βρυξέλλες πέθαναν..είναι μια νεκρή πόλη ανακοινώνει το θάνατό της ο βελγικός τύπος. Τα μπαρ και τα ρεστοράν ως και οι καφετέριες έκλεισαν… Οι τελευταίες πληροφορίες από το μέτωπο των Βρυξελλών. Η εφημερίδα Le Soir αναφέρει ότι οι ερευνητές αναζητούν 2 τρομοκράτες εκ των οποίων ο 1 είναι εξοπλισμένος με  βόμβα. Σύμφωνα με τον Marc Metdepenningen, δημοσιογράφο της Le Soir ο 1 ένας φέρει βόμβα τύπου αυτών με τις οποίες ανατινάχθηκαν οι καμικάζι στις 13 Νοέμβρη…με βάση αυτήν την πληροφορία ο συναγερμός πήγε στο κόκκινο στο  4. Ο δήμαρχος των Βρυξελλών  Yvan Mayeur, ζήτησε απ΄όλα τα bars restaurants και καφέ να κλείνουν από τις 18 h.

Caυγσθγθγσ

Oι ειδικές δυνάμεις της Ομοσπονδιακής Αστυνομίας επιχείρησαν το Σάββατο προς τις 15h00 πάνω στην πλατεία της Grand Sablon στις Bruxelles, δήλωσε στο πρακτορείο Belga ένας στρατιωτικός παρών στην όλη επέμβαση. Στόχος ένα όχημα με 4 υπόπτους που όλοι συνελήφθησαν οι αρχές δεν έδωσαν περισσότερες λεπτομέρειες. Η πλατεία αυτή είναι από τις κεντρικότερες και τουριστικότερες των Βρυξελλών. Εκεί βρίσκονται οι πιο ακριβές γκαλερί των Βρυξελλών κοντά στα μεγάλα Μουσεία της πόλης και όχι πολύ μακριά από το δικαστικό Μέγαρο αλλά και το Παλάτι από πρεσβείες κι από αυτήν ακόμη την Grande Place.

Βρυξέλλες από εδώ χτύπησε ο επιχειρησιακός βραχίονας στο κέντρο του Παρισιού.Αναλύσεις επί αναλύσεων είδαν το φως της δημοσιότητας που στοχοποιούν την πρωτεύουσα της ΕΕ ως παράκεντρο και πίσω βάση της Διεθνούς Ισλαμιστικής τρομοκρατίας.Η εναπομείνουσα αξιοπιστία των Βρυξελλών απωλέσθηκε πλέον και σε θέματα ασφάλειας.Πως η ΕΕ μπορεί να εγγυηθεί την ασφάλεια των κρατών μελών της όταν η έδρα της και πρωτεύουσά της αποδεικνύεται διάτρητη από πάσης φύσης τρομοκρατικά ισλμιστικά δίκτυα και πυρήνες.Cσθγσθησθ

Αξιοσημείωτο είναι ότι παρά ταύτα το Βέλγιο έχει αποφύγει το μεγάλο χτύπημα παρ΄ότι Βέλγιο και Βρυξέλλες έχουν ανάμειξη σε σειρά χτυπημάτων σε Μαδρίτη,Παρίσι,Ιράκ,Αφγανιστάν,Τhalys κλπ και βέβαια το Βέλγιο είναι η πρώτη κατ΄αναλογία με τον πληθυσμό της χώρα της ΕΕ σε εξαγωγή τρομοκρατών για τζιχάντ σε Συρία Ιράκ.

Φαίνεται ότι επιβεβαιώνεται η βιβλιογραφική αναφορά ειδήμονα που σε ανύποπτο χρόνο στην έρευνά του έγραφε ότι όταν οι ισλαμιστές έφτασαν να απειλούν υπουργούς αλλά και το ίδιο το Παλάτι το τελευταίο ήρθε σε συμβιβασμό με τα δίκτυα. Θα επιχειρείτε από εδώ αλλά δεν θα χτυπάτε εδώ.Τα γεγονότα επιβεβαιώνουν αμείλικτα αυτήν την εξήγηση την μόνη λογικοφανή άλλωστε.

Capture

Το αίμα των αθώων θυμάτων από Συρία ως το Παρίσι κηλιδώνουν ανεξίτηλα τους θεσμούς των Βρυξελλών για την αναποτελεσμάτικότητα τους να ελέγξουν και να καθυποτάξουν το πιο επικίνδυνο φαινόμενο της εποχής σε μια πόλη 1 μόλις εκατομυρίου. Τα δρακόντεια μέτρα ασφάλειας των θεσμών κονιορτοποιήθηκαν γελοιοποιήθηκαν από το Ισλαμικό Κράτος.

Η σιωπή λογίζεται ως συγκάλυψη υπόθαλψη και συνέργεια αυτή θα βαραίνει για πάντα και πολλαπλές εθνικές αντιπροσωπείες των κρατών μελών στη βελγική πρωτεύουσα όσο και τα δημοσιογραφικά επιτελεία των ξένων ανταποκριτών. Εκκολάφθηκε το φαινόμενο επωάστηκε από τη σιωπή τους. Έβριθε ο βελγικός τύπος με πρωτοσέλδα για το κοινωνικό φαινόμενο του τζιχαντισμού στη βελγική πρωτεύουσα. Οι 20 περίπου έλληνες ανταποκριτές πότε μετέφεραν την πραγματική εικόνα; To επιτελείο των ευρωβουλευτών πότε έθιξε το ζήτημα ή δεν ήταν σε θέση να το αξιολογήσει;H πολυπληθής ακριβοπληρωμένη κάστα των ευγενών των δεκάδων χιλιάδων ευρωυπαλλήλων από μια δέσμη χωρών μελών πότε μετέφερε την πραγματική αίσθηση για το τι συμβαίνει στην απαστράπτουσα υπεράνω πάσης υποψίας έδρα του ΝΑΤΟ και της ΕΕ; Και πως εξηγείται αυτή η αγαστή ειρηνική συνύπαρξη αυτό το μορατόριουμ μεταξύ των αιώνιων αντιπάλων ισλαμιστικής τρομοκρατίας και ΝΑΤΟ που είναι κυρίως η στρατιωτική προέκταση της αμυντικής πτέρυγας των ΗΠΑ;

Caσθσθησθ

Δε θα ξεχάσω ποτέ την απάντηση που μου έδωσε ένας μαιτρ της ελληνικής δημοσιογραφίας γερόλυκος στις Βρυξέλλες ο πιο τίμιος όταν του επέδειξα μια φοβερά επίμαχη βιβλιογραφική αναφορά για το ζήτημα. »Δεν μπορούμε να τα βάλουμε με το σύστημα…»

 

 

 

dimpenews

 

 

Προχωρά για τα καλά το σχέδιο της Δύσης, οι λαϊκές μάζες δέχονται αδιαμαρτύρητα την μοίρα που τους ετοιμάζεται

Προχωρά για τα καλά το σχέδιο της Δύσης, δηλαδή η στρατικοποίηση των χωρών της Ευρώπης, προκειμένου να περάσουν μέτρα απόλυτης

vrstr

Προχωρά για τα καλά το σχέδιο της Δύσης, δηλαδή η στρατικοποίηση των χωρών της Ευρώπης, προκειμένου να περάσουν μέτρα απόλυτης αστυνόμευσης, στον δρόμο για την επιβολή παγκόσμιας δικτατορίας μέσω χάους και κλίμα απόλυτου φόβου, όπως ενημερώνεστε από το ΠΥΓΜΗ.gr

Υπό κανονικές συνθήκες εννοείται πως τέτοιου είδους μέτρα δεν θα περνούσαν.

Επόμενος σταθμός η καρδιά της ΕΕ, οι Βρυξέλλες, όπου οι αρχές αποφάσισαν να κλείσουν όλους τους σταθμούς του μετρό, να εκκενώσουν τα εμπορικά κέντρα, να αναβάλλουν συναυλίες και πρωταθλήματα ποδοσφαίρου, ενώ κάλεσαν τους κατοίκους να αποφεύγουν την παρουσία τους σε συναυλίες, σιδηροδρομικούς σταθμούς και αεροδρόμια.

Ο πρωθυπουργός του Βελγίου, Σαρλ Μισέλ, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε το πρωί του Σαββάτου μετά τη συνεδρίαση του Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας, ανακοίνωσε την αύξηση του επιπέδου της τρομοκρατικής απειλής στο ανώτατο όριο, ενώ προειδοποίησε ότι υπάρχει «κίνδυνος τρομοκρατικής επίθεσης με όπλα και εκρηκτικά».


Εμφανέστατη είναι πλέον η παρουσία του βελγικού στρατού στο κέντρο της πόλης, όπως θα δείτε στις φωτογραφίες, ενώ ο βέλγος πρωθυπουργός συγκαλεί Εθνικό Συμβούλιο Ασφαλείας.

Οι δυνάμεις ασφαλείας θα αποτελούν σύντομα τις δυνάμεις καταστολής της παγκόσμιας ηγεσίας κατά της όποιας αντίδρασης πολιτών.

Οι λαϊκές μάζες δέχονται αδιαμαρτύρητα την μοίρα που τους ετοιμάζεται.strdr

ΠΥΓΜΗ.gr

 

 

Back to top button