Ελλάδα

Επεισόδια στο Σύνταγμα με αγρότες και αστυνομικούς – Επιχείρησαν να εισβάλουν στη Βουλή!

ΣΥΝΤΑΓΜΑ

Επεισόδια στο Σύνταγμα με αγρότες και αστυνομικούς – Επιχείρησαν να εισβάλουν στη Βουλή!
Επεισόδια στο Σύνταγμα με αγρότες και αστυνομικούς - Επιχείρησαν να εισβάλουν στη Βουλή!

 

Επεισόδια σημειώνονται αυτή την ώρα έξω από τη Βουλή κατά τη διάρκεια του παναγροτικού συλλαλητηρίου, ενώ ομάδες αγροτών που διαδηλώνουν στην πλατεία Συντάγματος προσπάθησαν να μπουν στη Βουλή από την πλαϊνή είσοδο.

Ομάδες συγκεντρωμένων πετούσαν πορτοκάλια και οι δυνάμεις των ΜΑΤ απάντησαν με ρίψη χημικών.

Γύρω από την πλατεία Συντάγματος σημειώνονται συμπλοκές ανάμεσα σε αστυνομικές δυνάμεις και αγρότες.

Αγρότες σχεδόν από όλη την Ελλάδα δίνουν δυναμικό “παρών” αντιδρώντας στα μέτρα της κυβέρνησης για τον αγροτικό τομέα τα οποία χαρακτηρίζουν ως ταφόπλακα για την πρωτογενή παραγωγή.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις των διοργανωτών αλλά και της αστυνομίας, οι συγκεντρωμένοι ξεπερνούν τις 9.000 και κατευθύνονται προς τη Βουλή. Αυτή την ώρα στο παναγροτικό συλλαλητήριο δίνουν το “παρών” και οι παραγωγοί και πωλητές λαϊκών αγορών οι οποίοι ήταν συγκεντρωμένοι νωρίτερα στην πλατεία Βάθη.

Επεισόδια στο Σύνταγμα με αγρότες και αστυνομικούς - Επιχείρησαν να εισβάλουν στη Βουλή!

Οι αγρότες διαμαρτύρονται για τον τρόπο φορολόγησής τους και τις αλλαγές που επίκεινται στο ασφαλιστικό.Αντιπροσωπεία τους, αναμένεται να επιδώσει ψήφισμα στο υπουργείο Οικονομικών και στη Βουλή.

Λόγω της συγκέντρωσης των αγροτών στο Σύνταγμα, έχουν κλείσει δρόμοι στο κέντρο της Αθήνας. Ειδικότερα, κλειστή είναι αυτή την ώρα η Βασιλίσσης Σοφίας στο ρεύμα της ανόδου, η Αμαλίας στο ύψος της οδού Αθανασίου Διάκου και η Σταδίου στο ύψος της οδού Αμερικής. Ανάλογα με την εξέλιξη της συγκέντρωσης, η Τροχαία πρόκειται να κλείσει κι άλλους δρόμους στο κέντρο.

 

 

 

 

 

 

 

 

imerisia.gr
Back to top button