Κύπρος

Η Ρατσιστική Διζωνική κατά του… ρατσισμού!

Με τον Λάζαρο ΜαύρO   

πηγη

 simerini

 

  

f430c7dc8b74f513db9bac0eddc50d51_XLEΞ ΥΠΑΡΧΗΣ ρατσιστικού περιεχομένου, η Διζωνική Δικοινοτική Ομοσπονδία. Στη συγκεκριμένη περίπτωση όχι σε βάρος της «ράτσας» της μαύρης πλειοψηφίας και υπέρ της «ράτσας» της άρχουσας μειονότητας των λευκών, όπως στο τότε, προ του 1990, απεχθές ρατσιστικό καθεστώς της Νοτίου Αφρικής. Αλλά πρωτίστως στρεφόμενη σε βάρος της «ράτσας» των ανθρώπων που συναποτελούν την αυτόχθονα ελληνική πλειονότητα της Κύπρου. Στηριγμένη στην made in USA πολεμική ισχύ των Τούρκων Κατακτητών, εκ προμελέτης και εκ σχεδιασμού, πρωτίστως ανθελληνική.

Α Π’ ΑΥΤΟΝ, τον πρώτιστο εναντίον των Ελλήνων Κυπρίων στόχο και σκοπό της ΔΔΟ, προκύπτουν τα υπόλοιπα απεχθέστατα στοιχεία της φύσης και ουσίας της:

 

(α) Ο ΑΔΙΚΟΣ, σε βάρος των αυτοχθόνων Ελλήνων και των πάσης φύσεως δικαιωμάτων τους, χαρακτήρας της.

 

(β) Συνάμα και ΑΝΕΛΕΥΘΕΡΟΣ, στερώντας κι απαγορεύοντας το σύνολο των θεμελιωδών ελευθεριών τους.

 

) Εκ προοιμίου ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ κατασκεύασμα, για την υποταγή της πλειονότητας στην τουρκική μειονότητα. Mε τη δόλια τερατο-εφεύρεση της ούτω καλούμενης «πολιτικής ισότητας των δύο κοινοτήτων»: 82%=18%. Ώστε: Διά της τ/κ μειονότητας, συγκροτημένης στο κατοχικό Ψευδοκράτος κι επειγομένης να καταστεί – με τις «γενναίες προσφορές» Χριστόφια 2008 και Αναστασιάδη 2014 – Ισοτίμως Συγκυρίαρχο επί της σύνολης κρατικής υπόστασης, τ/κ Συνιστών Κράτος, να υποδουλωθεί η ελληνική πλειονότητα κι ολόκληρη η Κύπρος στην Τουρκία.

 

) Κι επειδή ακριβώς ο Ρατσιστικός, Άδικος, Ανελεύθερος, Αντιδημοκρατικός και Ανθελληνικός χαρακτήρας της ΔΔΟ συγκρούεται ευθέως και καταργεί αναφανδόν το Ευρωπαϊκό Κεκτημένο και την Ευρωπαϊκή Σύμβαση Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, γι’ αυτό τον λόγο οι διαδοχικοί Ακιντζήδες, τοπικοί υποτελείς της Άγκυρας, απαιτούν τις Μόνιμες Παρεκκλίσεις από το Ευρωπαϊκό Κεκτημένο και τη νομοθέτηση της ρατσιστικής ΔΔΟ ως «Πρωτογενούς Δικαίου» της ΕΕ. Προσδίδοντας στη ΔΔΟ και τον ΑΝΤΕΥΡΩΠΑΪΚΟ της χαρακτήρα.

 

Α Θ Λ Ι Ω Σ διαπραγματευόμενος με τους υποτελείς της Άγκυρας, μ’ επικεφαλής τον Ακιντζί, ο ΠτΔ κ. Αναστασιάδης, χειροκροτούμενος από τους Αβέρωφ – Άντρο των ΔηΣυ & ΑΚΕΛ, υποχώρησε και στην τουρκική απαίτηση για δημιουργία «Τεχνικής Επιτροπής Παιδείας»: Για… «να συμβάλει σε μια βιώσιμη Διζωνική Δικοινοτική Ομοσπονδία». Και… «να συμβάλει στη συμφιλίωση και την αντιμετώπιση της προκατάληψης, των διακρίσεων, του ρατσισμού…» (!!!) Με τη Ρατσιστική, Άδικη, Ανελεύθερη, Αντιδημοκρατική, Αντευρωπαϊκή και πρωτίστως Ανθελληνική ΔΔΟ. Την οποία απορρίπτει σθεναρά η πλειοψηφία του κυπριακού Ελληνισμού. Συμπεριλαμβανομένων και των πλειοψηφιών των ψηφοφόρων της «ΔΔΟ Κοινοπραξίας» των ηγεσιών του κυβερνώντος ΔηΣυ με το πρώην κυβερνών ΑΚΕΛ…

 

ΛΑΖΑΡΟΣ Α. ΜΑΥΡΟΣ
ΕΡΩΤΗΣΗ
Θα προσκαλέσουν, άραγε, οι κ.κ. Κώστας Καδής υπουργός Παιδείας του ΔηΣυ, Φίλιος Φυλακτού πρόεδρος της ΠΟΕΔ, Δημήτρης Ταλιαδώρος πρόεδρος της ΟΕΛΜΕΚ, να τους κάνει διαλέξεις «Τεχνικής Επιτροπής Παιδείας» και τον επιστήθιο των κ.κ. Ερντογάν και Ακιντζί (στην ίδια εξέδρα της Τελετής Υδάτινης Προσάρτησης στην Τουρκία) πρώην «υπουργό» του οσονούπω Ισότιμου τ/κ Συνιστώντος, κ. Κενάν Ακίν, ώστε να τους εξηγεί πώς δολοφονούν εν ψυχρώ, πυροβολώντας με πιστόλι, κάθε άοπλο Σολάκη Σολωμού που τολμά να σκαρφαλώνει, με τσιγάρο στα χείλη, στον ιστό της τουρκικής σημαίας κατοχής;
Back to top button