Διεθνή

Ο Σιωνιστής Μακρόν ο Τραπεζίτης των Ρότσιλντ εκδίδει διεθνές ένταλμα σύλληψης κατά Άσαντ για εγκλήματα πολέμου ως αντιπερισπασμό την ώρα που ο δικός του ο Νετανιάχου πετσόκοψε 5000 παιδιά. Μια μέρα μετά την επίσκεψη του Άλεξ Σόρος στον Μακρόν!!Ο ΑΣΑΝΤ ΠΑΙΖΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΟΛΟ ΤΟ ΔΙΕΘΝΗ ΣΙΩΝΙΣΜΟ !

Ο Σιωνιστής Μακρόν ο Τραπεζίτης των Ρότσιλντ εκδίδει διεθνές ένταλμα σύλληψης κατά Άσαντ για εγκλήματα πολέμου ως αντιπερισπασμό την ώρα που ο δικός του ο Νετανιάχου πετσόκοψε 5000 παιδιά. Μια μέρα μετά την επίσκεψη του Άλεξ Σόρος στον Μακρόν!!Όταν ο Μακρόν μπήκε στο σοσιαλιστικό κόμμα τον αποκαλούσαν «ο τραπεζίτης του Ρότσιλντ» αφού εγκατέλειψε την Τράπεζα Ρότσιλντ μόλις το 2012 για να μπει στην κυβέρνηση Ολάντ.

Ο ΑΣΑΝΤ ΠΑΙΖΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΟΛΟ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΙΩΝΙΣΜΟ !

Η Γαλλία εκδίδει διεθνές ένταλμα σύλληψης κατά του Σύρου προέδρου Μπασάρ Αλ Άσαντ, που κατηγορείται για «συνέργεια σε εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας» για χημικές επιθέσεις που διαπράχθηκαν το 2013 στη Συρία. Χημικά όπως ο Σαντάμ η ίδια πάντα σκευωρία η ίδια πάντα κατηγορία. Ο Άσαντ δεν είναι Σαντάμ …ο Άσαντ είναι αήττητος και θα παραμείνει ως τέλος. Όποιος κάνει το λάθος συντρίβεται

ο Σιωνιστής μέχρι το κόκκαλο ορκισμένος Μακρόν κατά του Αντισιωνιστή Άσαντ..

Θυμήθηκαν τον Άσαντ για εγκλήματα πολέμου για να δώσουν κάλυψη στο Νετανιάχου που γενοκτονεί τη Γάζα. Αντπερισπασμός κι άσκηση πίεση κι εκβιασμός σε Άσαντ που βγήκε μπροστά και δήλωσε στον αραβικό κόσμο ότι πρέπει να πολεμήσει το Ισραήλ. Οι γαλλικές μυστικές υπηρεσίες ξέρουν μήπως να πουν ποιος χτύπησε τη στρατιωτική ακαδημία στη Χομς σε τελετή αποφοίτηση την προπροηγούμενη μέρα της 7/10/23 της επίθεσης στη Γάζα; Ποιός έδωσε εντολή κι εξοπλισμό;

Η Γαλλία που υποστήριξε όσο κανείς την φιλοτούρκικη ψευδεπίγραφη συριακή αντιπολίτευση που έστειλε τάγματα ολόκληρα τζιχαντιστών να πολεμήσουν το συριακό κράτος για λογαριασμό ΝΑΤΟ ΕΕ ΗΠΑ Ισραήλ Τουρκίας Κατάρ Σ Αραβίας που βομβάρδισε τη Δαμασκό εν μέσω του σκληροτράχηλου πολέμου με διεθνής τζιχαντιστίκή που είχε αποικιοκρατήσει τη Συρία και Λίβανο και όλο το Σαμ για δεκαετίες που παραχώρησε την Αντιόχεια στην Τουρκία επιστρέφει στον τόπο του εγκλήματος πάντα με αποικιοκρατική διάθεση..

Μετά το Μιλόσεβιτς ζητάνε την κεφαλή του Άσαντ γιατί ουσιαστικά όπως παίχθηκε εξ αρχής και αφού δεν κινήθηκε κανείς άλλος η μάχη από χτύπημα σε Χομς και μετά είναι κι ακήρυχτος συρο-ισραηλινός πόλεμος που περάνει μέσα από Παλαιστίνη.

Και σύμφωνα με τη δημοσιογράφο Μαρία Δεναξά μια άλλη πτυχή της έκδοσης εντάλματος που άπτεται της προηγούμενης συλλογιστικής.

Μια μέρα μετά την επίσκεψη του Αλεξ Σόρος στον Εμμανουέλ Μακρόν, η Γαλλία εξέδωσε ένταλμα σύλληψης κατά του Μπασάρ Αλ Ασάντ, για συνέργεια σε εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας. Μήνυση μεταξύ άλλων κατά του Ασαντ, έχει υποβάλει στη Γαλλία και η Πρωτοβουλία για τη «Δικαιοσύνη» της Ανοικτής Κοινωνίας (OSJI), που ανήκει στο ίδρυμα Ανοικτής Κοινωνίας OSF, του Σόρος, το οποίο έχει διεισδύσει με ΜΚΟ στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων! Ενας από τους στόχους της «Ανοιχτής Κοινωνίας» των Σόρος, υπέρμαχων της παγκοσμιοποίησης, είναι τα «Ανοιχτά Σύνορα» κι ο κατακερματισμός των αραβικών κρατών, με τις γνωστές συνέπειες, όπως επίσης η επιτάχυνση της ομοσπονδοποίησης της Ευρώπης και η πλήρης ευθυγράμμιση της με την Ουάσιγκτον, σε όλους τους τομείς. ΥΓ. Ερευνες και εντάλματα σύλληψης και για άλλους που διαπράττουν γενοκτονίες, φαίνεται πως δεν περισσεύουν στη «διεθνή κοινότητα». Τα εκδίδουν μόνο για μη αρεστούς! Στην Οργουελική διάλεκτο το «λήψη μέτρων για τον περιορισμό της μετανάστευσης» μεταφράζεται σε «Ανοιχτή Κοινωνία», «Ανοιχτά Σύνορα» και κατάχρηση δημόσιου χρήματος!”

dimpenews.com

Back to top button