Διεθνή

2000 παιδιά νεκρά..σ΄ένα 10ημερο..Πανδημία βομβών…ΠΟΥ είσαι Π.Ο.Υ;

Ο Βραζιλιάνος καρτουνίστας Carlos Latuff για τη γενοκτονία στη Γάζα.. περί τα 2000 παιδιά νεκρά τα περισσότερα βρέφη..50.000 έγκυες δεν έχουν που να γεννήσουν .. πολεμούν ως και τα έμβρυα ..παιδοκτόνοι, βρεφοκτόνοι, εμβρυοκτόνοι….

Πανδημία βομβών…ΠΟΥ είσαι Π.Ο.Υ;

Που είναι οι περισπούδαστοι ειδήμονες που κόπτονταν με κοπετούς για δημόσια υγεία που είναι οι αρχηγοί κρατών που πρότασσαν τη ζωή ως το ύψιστο αγαθό που είναι οι επιστήμονες ανθρωπιστές που φυλάκισαν την οικουμένη για να τη σώσουν .. που είναι οι φύλακες άγγελοι της Pfizer να δώσουν Αντιβομβικό εμβόλιο στα παιδιά… Που είναι το Ισραήλ που πρωτοπορούσε σε θέματα υγείας του πλανήτη και δίδασκε πως σώζουμε ζωές.

Ο Dr Nετανιάχου έβγαλε τη λευκή μπλούζα και φόρεσε τη χασαποποδιά όλα τα σφάζω όλα τα μαχαιρώνω.. Έβγαλε τη λευκή στολή και από υπερασπιστής ζωών ντύθηκε στο χακί του στρατοκράτη και τα έβαλε άνανδρα με παιδάκια . Σκότωσε 2000 παιδάκια. Άδειασαν οι τοίχοι από παιδικές φωνές άδειασαν οι αγκαλιές των μανάδων. Ο Νετανιάχου έβγαλε τη λευκή στολή του ερευνητή που έκανε πειραματικό εργαστήρι εμβολιασμού τη χώρα του και φόρεσε την στολή καταστολής και σκοτώνει αβέρτα. Κρίμα και τον είχαμε για Αλβέρτο Σβάιτσερ για ανθρωπιστή.. Τι θα γίνουμε τώρα χωρίς αυτό το πρότυπο ανθρωπιάς. Χάνουμε το έδαφος κάτω από τα πόδια μας στη ματωμένη ποδιά του ..

Νετανιάχου νιαου νιάου νετανιάχου μόνο οι γάτες κρύβονται εύκολα στα ερείπια κάνανε φωλιές τα ντουβάρια νετανιάχου νιαου γρρρ..

dimpenews.com

Back to top button