breaking newsθρησκειαΚύπρος

Η ελεύθερη; Κύπρος! Η κ. Ελένη Θεοχάρους τ. Ευρωβουλευτής δεν γνώρισε την πατρίδα της με το που έφθασε στο αεροδρόμιο της Λάρνακας και είδε τεράστια μενορά και πανό που εύχεται ”ΧΑΡΟΥΜΕΝΟ ΧΑΝΟΥΚΑ”.

Η κ. Ελένη Θεοχάρους ανθρωπίστρια μαχόμενη γιατρός και αρχηγός πολιτικού φορέα της Αλληλεγγύης στην Κύπρο τ. Ευρωβουλευτής και βουλευτής με το που πάτησε το πόδι της σ΄αεροδρόμιο της ελεύθερης Κύπρου πισωπάτησε νόμισε λέει πως έφθασε σε άλλη χώρα αφού βρέθηκε αντιμέτωπη με μια τεράστια μενορά και ένα πανό που εύχεται ως και στην ελληνική ΧΑΡΟΥΜΕΝΟ ΧΑΝΟΥΚΑ:

Νόμισα ότι έφθασα σε λάθος αεροδρόμιο βλέποντας αυτό που φαίνεται στην φωτογραφία, μόλις πέρασα έλεγχο διαβατηρίων. Κράτος ασυστόλων’‘.. έχει δίκιο η γυναίκα απηύδησα σου λέει οι Κίσινγκερ μου άφησαν μια σταλιά χώμα να μην το ορίζω να μην το γνωρίζω…αλού πατώ κι αλλού βρίσκομαι… της ήρθε κόλπος..της ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι.

αυτή είναι η αδιάψευστη γενικότερη εικόνα του ελληνισμού σήμερα …

Δεν διευκρινίζει ποιο είναι το αεροδρόμιο αλλά προφανώς είναι αυτό της Λάρνακα..

Ωραία τα κανόνισαν η μισή Κύπρος στον Αττίλα, 2 βάσεις βρετανικές να μην ξεχνάμε και τι προηγήθηκε και δώσανε και την υπόλοιπη ή μέρος της στο Ισραήλ; Τι παραχωρητήρια υπάρχουν και για πόσο;

Το αεροδρόμιο αν έχει διευθυντή καλό είναι να την επιστρέψει στην κοινότητα εδώ είναι ΛΆΡΝΑΚΑ ΤΟΠΟΣ ΙΕΡΟΣ του Λάζαρου του Ιουδαίου του Εβραίου του Ισραηλίτη που αναστήθηκε από το Χριστό και εδώ είναι ο τάφος του εξού και Λάρνακα.. Το π.Χ στη χώρα τους εδώ είναι ΓΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ..

μας πέρασαν για Γάζα που αφού την ισοπέδωσαν φύτεψαν μενόρες …. μενοροφυτείες..

μας κατέκτησαν ήσυχα ήσυχα κι απλά ..

γιατί κι ο νεοέλληνας θέλει να έχει το κεφάλι του ήσυχο κι ας έχει και κιπά..

Άσε που είμαστε και προληπτικοί ..μη φέρει και γκαντεμιά ..

ΕΠΊΣΗΣ είναι πρόκληση και για όσα γίνονται στη Γάζα αυτή την περίοδο..

γιατί κι ο νεοέλληνας θέλει να έχει το κεφάλι του ήσυχο κι ας έχει και κιπά.. και δεν του πάει... καθόλου μα καθόλου ..

και συνεχίζει η γιατρός …. και καλά κάνει πατρίδα της είναι την πονάει βαρέθηκε να εναλλάσσονται οι αρμοστές …..και οι Πιουριφόι… και τα χώνει αντρίκια:

”Ο νετανιάχου σε τί διαφέρει από τον Adolf Eichmann;” και δεν τα παραλέει καθόλου εδώ η Ρωσοεβραία η Masha Gessen είπε στους δικούς της ότι έκαναν τη Γάζα γκέτο εβραϊκό

Ο ραγιαδισμός έχει και όρια..

dimpenews.com

Back to top button