Ελλάδα

Ψυxακιες και διεστραμεvoυς εγκλnματiες εixε στρατoλoγnσει η Oυκραviα για να αvτιμετωπiσει τoυς Pωσoυς…

Στη Μαριούπολη οι Ρώσοι ανακάλυψαν στοιχεία που αποδεικνύουν ότι ο Αζόφ στρατολογούσε άτομα με βεβαρυμμένο ψυχιατρικό ιστορικό που είχαν νοσηλευθεί…

Ο ζόφος του Αζόφ..Σε διοικητικά κτίρια και ευαίσθητες υπηρεσίες που τα γραφεία τους κατέλαβαν οι ρωσικές δυνάμεις στη Μαριούπολη ανακαλύφθηκαν πολυάριθμα έγγραφα και στοιχεία που αποδεικνύουν πως το Τάγμα Αζόφ κατά σύστημα στρατολογούσε στις τάξεις του άνδρες με βεβαρυμμένο ψυχιατρικό ιστορικό που είχαν νοσηλευθεί..

To καθεστώς Ζελένσκι όχι μόνο άνοιξε τις φυλακές και παρείχε ιδιότυπη ασυλία σε βαρυποινίτες εγκληματίες για να τους προωθήσει στην α΄γραμμή αλλά έβαλε και ψυχιατρικά ασθενείς στον πόλεμο και στη διαχείριση αμάχων. Νέα Επιχείρηση Τ4. Αληθινοί Ναζί. Υποχρεώνει ψυχικά ασθενείς ως μονομάχους να εξοντώσουν και να εξοντωθούν.

”Ενδεικτικό των προτεραιοτήτων της ναζιστικής δολοφονικής μηχανής ήταν πως την 1η Σεπτέμβρη 1939, μαζί με την κήρυξη του φονικότερου καταγεγραμμένου πολέμου στην ιστορία, υπογράφηκε προσωπικά από το Χίτλερ ένα έγγραφο με το οποίο εγκαινιαζόταν η συστηματική επιχείρηση «ευθανασίας» χιλιάδων ΑμεΑ και ανθρώπων με ψυχικές διαταραχές, στο όνομα της διατήρησης της φυλετικής καθαρότητας του γερμανικού έθνους.

Ο Φύρερ, με το εν λόγω έγγραφο, το οποίο δεν είχε τυπική νομική ισχύ, ακριβώς επειδή οι ναζί δεν ήθελαν να δημοσιοποιήσουν το νέο τους έγκλημα, εξουσιοδοτούσε τον επικεφαλής της καγκελαρίας του Ράιχ Φίλιπ Μπούλερ, καθώς και τον προσωπικό του γιατρό, Καρλ Μπραντ, «να διευρύνουν τις αρμοδιότητες ιατρών που θα καθοριστούν ονομαστικά, ώστε όσοι έχουν στα ανθρωπίνως δυνατά όρια εκτίμησης κριθεί ανίατα ασθενείς να λάβουν έναν ελεήμονα θάνατο».

Επρόκειτο για την αρχή της Επιχείρησης Τ4, που πρόσθεσε άλλη μια σελίδα φρίκης και ντροπής στο μακρύ κατάλογο των ναζιστικών ανοσιουργημάτων”.




πηγη

Back to top button