breaking newsΔιεθνήΥΓΕΙΑ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Η υπουργός Άμυνας Ισπανίας επιβεβαίωσε ότι Στρατιωτικός πέθανε από θρόμβωση που προκλήθηκε από το εμβόλιο AstraZeneca!

Στην Ισπανία η Υπουργός Άμυνας Μαργαρίτα Ρόμπλες επιβεβαιώνει ότι ο λοχίας Φρανσίσκο Pérez Benítez (36 ετών) πέθανε στη Navarra από θρόμβωση που προκλήθηκε από τον εμβολιασμό του με το ”θαυματουργό” AstraZeneca.
Η υπουργός Άμυνας επιβεβαίωσε ότι ο Στρατιωτικός Francisco Pérez Benítez πέθανε από θρόμβωση που προκλήθηκε από το εμβόλιο AstraZeneca κατά του κορωναϊού. Η Μαργαρίτα Ρόμπλες υποστήριξε ότι με τις ιατρικές εκθέσεις που έχουν συνταχθεί “φαίνεται ότι δεν υπάρχει αμφιβολία” ότι η αιτία θανάτου “ήταν η χορήγηση του εμβολίου.”

Η υπουργός επισκέφθηκε τους στρατώνες Aizoáin στη Ναβάρα αυτή τη Δευτέρα για να μεταδώσει «αγάπη και αλληλεγγύη» στην οικογένεια και τους συναδέλφους του Pérez Benítez. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, η υπουργός σχολίασε ότι, σύμφωνα με ιατρικές αναφορές, “δεν υπάρχει αμφιβολία” ότι ο στρατιωτικός πέθανε ως αποτέλεσμα του εμβολιασμού.

Ωστόσο, η Μαργαρίτα Ρόμπλες τόνισε τη σημασία της συνέχισης του εμβολιασμού.(σσ. γιατί το όφελος.. η γνωστή επωδός) Η υπουργός αναγνώρισε ότι είναι «πολύ δύσκολο» όταν συμβαίνουν καταστάσεις όπως αυτές του νεκρού στρατιωτικού αλλά έχει δηλώσει ότι «πρέπει να νικήσουμε τον ιό (σσ. αόρατος εχθρός είναι αυτός) και ο καλύτερος τρόπος να τον νικήσουμε, ακόμα κι αν υπάρχουν δύσκολες και οδυνηρές στιγμές είναι να εμβολιαστούν οι άνθρωποι. ” (σσ. Παράπλευρες απώλειες)okdiario 3/5/21

dimpenews.com

Back to top button