breaking newsΕλλάδαΥΓΕΙΑ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Tους έμειvαv αμανάτι τα Eμβoλiα!!! Ξύπvnσε ο koσμos και αkυpωvει τα pαvτεβoυ…ΒΙΝΤΕΟ

 Για τις ακυρώσεις ραντεβού για εμβολιασμό με το σκεύασμα AstraZeneca μίλησε στο Μεσημέρι και Κάτι ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Προσωπικών Ιατρών, Ανδρέας Πολυνείκης.

Αρχικά, ανέφερε ότι «αναμένουμε επίσημες οδηγίες αλλά είναι πολύ απλό. Οι πολίτες κάτω των 50 ετών που δεν θέλουν το AstraZeneca, δεν θα το κάνουν και θα ψάξουν να βρουν άλλα εμβόλια, τα οποία θα είναι συμβατά με τη θέληση του. Υπάρχουν πολίτες άνω των 50 ετών που ζητούν σε πολύ μικρό βαθμό το εμβόλιο της AstraZeneca και με την πρόσφατη εξέλιξη άρχισε να «σβήνει» το συγκεκριμένο εμβόλιο, τουλάχιστον μεταξύ των μη εμβολιασμένων».

Σε ερώτηση εάν υπάρχουν πολλές ακυρώσεις, απάντησε ότι «οπωσδήποτε. Έχω συνάδελφο που με πήρε προ ολίγον και μου είπε ‘’μου έμειναν τα εμβόλια, τι να τα κάνω, αφού ακύρωσαν όλοι τα ραντεβού τους;’’. Είναι λογικό με αυτή όλη την ‘’ανακατωσιάν’’ που έγινε με το AstraZeneca, να φοβάται ο κόσμος».

Ο δρ Πολυνείκης συμβούλεψε τους πολίτες όσοι έχουν εμβολιαστεί με το AstraZeneca και δεν είχαν παρενέργειες, να προχωρήσουν στη δεύτερη δόση γιατί είναι πολύ απίθανο να έχουν κάποια παρενέργεια.

 

Πηγή 

Back to top button