Διεθνή

Η Δ. Βιρτζίνια προσφέρει δωρεάν όπλα στους πολίτες για να τους ενθαρρύνει να εμβολιαστούν.Τα υγιή κίνητρα των Υγειονομικοκρατών είναι προφανή!!!

Η Πολιτεία της Δυτικής Βιρτζίνια προσφέρει δωρεάν όπλα στους πολίτες για να τους ενθαρρύνει να εμβολιαστούν. Τα υγιή κίνητρα των Υγειονομικοκρατών είναι προφανή!!!Eπίσης τρέχει πρόγραμμα εξαγοράς συνειδήσεων με λαχειοφόρους που κληρώνουν από απλά σάντουιτς για πεινασμένουςκαι δωροκάρτες ως υποτροφίες για παιδιά που εμβολιάζονται και αμύθητα ποσά.. Νοθεία.. ο εμβολιασμός κατά συνείδηση τείνει πλέον να είναι ισχνή μειοψηφία…Καλώς ήρθατε στην παράνοια!!!!

Η αμερικανική πολιτεία Δυτική Βιρτζίνια δίνει όπλα σε εμβολιασμένους κατοίκους στο πιο παράξενο πρόγραμμα κινήτρων που έχουμε δει ποτέ σχολιάζει η The Independent (2/6/21)

Το κράτος δίνει πέντε κυνηγετικά τουφέκια και πέντε όπλα σε μια εβδομαδιαία λαχειοφόρο αγορά, η οποία θα πραγματοποιηθεί έως τον Αύγουστο και ξεκινά στις 20 Ιουνίου για την Ημέρα του Πατέρα γιατί … γιατί όχι;

Η λαχειοφόρος αγορά θα δώσει επίσης σε έναν κάτοικο 1 εκατομμύριο δολάρια – όπως έχουν κάνει και άλλες πολιτείες – μαζί με βραβεία όπως υποτροφίες πλήρους διαδρομής, φορτηγά κατά παραγγελία και άδειες κυνηγιού και αλιείας καθ ‘όλη τη διάρκεια της ζωής.

Εκτός από τη λαχειοφόρο αγορά, η Δυτική Βιρτζίνια δίνει επίσης 100 $ σε αποταμιευτικά ομόλογα ή δωροκάρτες σε όλους ηλικίας 16-35 ετών στην πολιτεία που είναι πλήρως εμβολιασμένοι.
Έρχεται εν μέσω αυξανόμενης διστακτικότητας εμβολίων στην πολιτεία. Μια δημοσκόπηση διαπίστωσε ότι το 28 τοις εκατό των κατοίκων ήταν απρόθυμοι να πάρουν το εμβόλιο. Οι Ρεπουμπλικάνοι είναι πιο πιθανό να αρνηθούν το εμβόλιο, σύμφωνα με δημοσκοπήσεις.

Εν τω μεταξύ, άλλα κράτη δωροδοκούν παρόμοια άτομα στο όνομα της δημόσιας υγείας. Ο κυβερνήτης του Ohio ο Mike DeWine διοργανώνει λαχειοφόρο αγορά για πέντε εβδομάδες, στην οποία όσοι έχουν λάβει τη πρώτη δόση θα μπορούσαν να κερδίσουν 1 εκατομμύριο δολάρια. Για να δώσει κίνητρα στους 12-17 να κάνουν εμβόλια, είπε επίσης ότι θα κληρώσει το όνομα ενός εμβολιασμένου παιδιού για να λάβει πλήρη, τετραετή υποτροφία κολλεγίων σε ένα κρατικό πανεπιστήμιο – συμπεριλαμβανομένων των αμοιβών για δωμάτιο, διατροφή και βιβλία. Σύμφωνα με πληροφορίες, η κίνηση αύξησε το ποσοστό εμβολιασμού της πολιτείας κατά 45%.

Το Νιου Τζέρσεϋ έβαλε δωρεάν μπύρες και η Νέα Υόρκη προσέφερε δωρεάν MetroCards για όποιον τραβήχτηκε σε έναν εμβολιασμό μετρό. Ο Krispy Kreme έδωσε ακόμη δωρεάν ντόνατς σε εμβολιασμένους ανθρώπους.

Και η δωρεά της Δυτικής Βιρτζίνια δεν είναι το μόνο κίνητρο εμβολίου που σχετίζεται με όπλα. Το Ιλινόις έχει επίσης δημιουργήσει έναν ιστότοπο εμβολιασμού για κινητά σε ένα σκοπευτήριο στην πολιτεία και δίνει 100 δωρεάν στόχους σε όποιον παίρνει το εμβόλιο εκεί. Προσφέρει επίσης δωρεάν εισιτήρια Six Flags σε τυχερούς.

Αντιδρώντας στο σχέδιο, οι άνθρωποι στο Twitter θεώρησαν ότι ήταν γελοίο:

Η αποστολή επικίνδυνων πυροβόλων όπλων για την προστασία της υγείας των ανθρώπων είναι σίγουρα μία από τις πιο ασυνήθιστες πολιτικές που έχουμε δει. Ας ελπίσουμε απλώς ότι βοηθά στον εμβολιασμό.

dimpenews.com

Back to top button