ΆποψηΕλλάδα

Δεν είσαστε ικανοί να δώσετε -μεταλαμπαδεύσετε τις γνώσεις των Ελλήνων … σε Έλληνες και Ελληνίδες μόνο να θρέψετε νέα γιουσουφάκια

τα Υπουργεία σας και τον Σιωνισμό σας ……
Δεν είσαστε ικανοί να δώσετε -μεταλαμπαδεύσετε τις γνώσεις των Ελλήνων … σε Έλληνες και Ελληνίδες μόνο να θρέψετε νέα γιουσουφάκια

 

 

filis_Ο Υπουργός Παιδείας Φίλης με τα προφυλακτικά στα Δημοτικά ( ωσάν να προορίζουμε για γάμους ανήλικων κοριτσιών σύμφωνα με το Ισλάμ ) ο συνεργάτης του να παρομοιάζει τους Μακεδονομάχους με τους Τζιχαντιστές που βάλουν σε ξένα κράτη , δεν θα απορεί κανένας και αγανακτώντας να σιγοψιθυρίζει ….
γ……τα Υπουργεία σας και τον Σιωνισμό σας ……

Κύριοι ή χάσατε την μπάλα ( που δεν το πίστευα ποτέ ) ή συνεχίζετε αυτό τον αέναο πόλεμο κατά της ορθής διαπαιδαγώγησης των Ελλήνων που καλά κρατεί εδώ και χρόνια και εσείς ήρθατε να αποτελειώσετε το έργο .

Δεν είσαστε ικανοί να δώσετε -μεταλαμπαδεύσετε τις γνώσεις των Ελλήνων … σε Έλληνες και Ελληνίδες μόνο να θρέψετε νέα γιουσουφάκια και ως εκ τούτου μόνο δύο μας απομένουν ….

1. Να επανιδρύσουμε τα κρυφά σχολειά ή
2. να διακόψουμε τα παιδιά μας από την υποτιθέμενη παιδεία που εσείς λογίζεται….

 

 

Μα … από Εβραιοπροσκυνημένους και Ισλαμοερωτευμένους που ψήφισαν για ΕΝΘΟΣΩΤΗΡΕΣ κάποιοι , δεν μπορείς και δεν δικαιούσαι να περιμένεις κάτι καλύτερο .

 

 

 

ΜΕ ΤΑ ΣΕΒΗ ΜΟΥ ( ΣΤΟΥΣ ΘΑΜΩΝΕΣ )

 

 

 

 

 

 

 

Α Ρ Μ Α Γ Ε Δ Ω Ν

attikanea

Back to top button