Διεθνή

Ισπανός καθηγητής πανεπιστημίου βρήκε πως το εμβόλιο της Pfizer εμπεριέχει σε συντριπτική ποσότητα άγνωστο νανο-υλικό που προφανώς είναι οξείδιο γραφένιου.Αυτό είναι τοξικό. Είναι εξαιρετικά ενοποιητικό με κύτταρα νευρώνων στον εγκέφαλο και μπορεί να γίνει τροποποιητής ανθρώπινης συμπεριφοράς!!ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ Ι. ΕΞΕΤΑΣΗΣ ΣΤΟΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗ!

Tότε ακουγόταν ουτοπία τώρα γίνεται πραγματικότητα; Οξείδιο του γραφενίου  τοξικό νανο-υλικό που βρέθηκε σε Covid εμβόλια της Pfizer. Ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Almería Ισπανίας ο Dr. Pablo Campra Madrid, σ΄έρευνα του απέδειξε πως το εμβόλιο της Pfizer εμπεριέχει κι ένα υλικό αδημοσιοποίητο αταυτοποίητο και αυτό είναι κατά πάσα πιθανότητα γραφένιο.Υπάρχει πάνω από 99% αυτού του υλικού ανά δόση εμβολίου ! Μελέτησε το περιεχόμενο ενός φιαλιδίου 6 δόσεων της Pfizer.Πραγματοποίησε την αραίωση όπως κατά τη διάρκεια του παρασκευάσματος πριν από τον εμβολιασμό και έλαβε μια δόση για να προσδιορίσει τη σύνθεσή της. Ταυτοποίησε μαζί με την επιστημονική του ομάδα mARN (𝟲 ng/uL) κι ένα άγνωστο προϊόν σε μεγάλη ποσότητα (𝟳𝟰𝟳 ng/uL) κι ορατό στο μικροσκόπιοx 600./n. Στη συνέχεια συνέκρινε εικόνες από μικροσκόπιο ηλεκτρονικό αυτού του περιεχομένου με τα δεδομένα της βιβλιογραφίας και φαίνεται ότι πρόκειται για νανοσωματίδια του οξείδιο του γραφενίου  iπου είναι γνωστό για την τοξικότητά του ! Τώρα θέλει ν΄αποδείξει με απόλυτη βεβαιότητα από περίθλαση ηλεκτρονική ότι το περιεχόμενο της Pfizer είναι περισσότερο οξείδιο του γραφενίου  ή άλλο παράγωγο της ίδιας οικογένειας. Τ αποτελέσματα θ΄ανακοινωθούν σύντομα.

Είναι ασφαλές το γραφένιο; Η σύντομη απάντηση είναι, όχι.

Το γραφένιο είναι ένα νανοϋλικό που αποτελείται από ένα μόνο στρώμα ατόμων άνθρακα. Είναι ελαφρύ, διαφανές, ευέλικτο, απίστευτα ισχυρό, εξαιρετικός αγωγός θερμότητας και ηλεκτρικής ενέργειας και έχει ενδιαφέρουσες ικανότητες απορρόφησης φωτός. Ένα άλλο από τα χαρακτηριστικά του είναι ότι είναι εξαιρετικά ενοποιητικό με τα κύτταρα νευρώνων στον εγκέφαλο

Τώρα, σύμφωνα με τα προκαταρκτικά αποτελέσματα μιας μελέτης που πραγματοποιήθηκε από το Πανεπιστήμιο της Αλμερίας στην Ισπανία, το γραφένιο έχει βρεθεί στα «εμβόλια» του Covid-19. Εξετάζοντας το περιεχόμενο ενός φιαλιδίου Pfizer / BioNTech, οι ερευνητές ανακάλυψαν ότι υπάρχει mRNA, αλλά, το οξείδιο του γραφενίου αντιπροσωπεύει μεταξύ 98% και 99% του περιεχομένου του: Αναφερόμενος σε αυτή τη μελέτη, ο Δρ John B. σχολιάζει στο twitter του -«Ανησυχητικά αποτελέσματα ανάλυσης από τον καθηγητή Dr. Pablo Campra Madrid… Ανίχνευση οξειδίου του γραφενίου στο εμβόλιο Pfizer – BioNTech COVID-19 (Comirnaty).»Το νήμα twitter του Dr. John συνεχίζεται με εικόνες από την έκθεση του Dr. Campra και στη συνέχεια τελειώνει με -«Υπάρχει επείγουσα ανάγκη να επαναλάβουμε αυτήν την ανάλυση! Τα νανοϋλικά της οικογένειας γραφενίου (GFN), συμπεριλαμβανομένου του οξειδίου του γραφενίου και του μειωμένου οξειδίου του γραφενίου, είναι τοξικά.

Σύμφωνα με μια ομάδα Ισπανών ερευνητών, La Quinta Columna, τα συμπτώματα δηλητηρίασης από οξείδιο γραφενίου περιλαμβάνουν: διμερείς πνευμονίες. θρομβογένεση; θρόμβοι αίματος; μεταφλεγμονώδες σύνδρομο ή συστηματικές / πολυφλεγμονές αλλοίωση του ανοσοποιητικού συστήματος και, τελικά, κατάρρευση του ανοσοποιητικού συστήματος και καταιγίδα κυτοκίνης.

Μόλις ενσωματωθούν στα κύτταρα νευρώνων, τα νανοσωματίδια οξειδίου του γραφενίου δρουν ως νανοαισθητήρες που έχουν δύο λειτουργίες, δηλαδή: συλλέγουν ηλεκτρικά σήματα των παλμών και των σκέψεων μας ή χαρτογράφηση του εγκεφάλου και, νευροδιαμορφώνουν τις συμπεριφορές, τα συναισθήματά μας .Ακούγεται σαν επιστημονική φαντασία μιλάμε για τροποποίηση ανθρώπινης συμπεριφοράς.Το γραφένιο μπορεί να μετατρέψει τον εγκέφαλο των εμβολιασμένων ανθρώπων σε αποστολείς και δέκτες πληροφοριών.

Άλλα ευρήματα από τη μελέτη των Ισπανών ερευνητών:

Η νανο-αλληλεπίδραση του οξειδίου του γραφενίου προκαλεί την αναστολή της σπερματογένεσης και την μεταβολή του μεταβολισμού των λιπαρών οξέων στο νηματώδες Caenorhabditis elegans
Οι μελέτες μας έδειξαν συλλογικά ότι η συσσώρευση του GO (οξείδιο του γραφενίου) στα αναπαραγωγικά όργανα, καταστέλλοντας τη σπερματογένεση.(σσ συμβολή στο σχέδιο μείωσης του υπερπληθυσμού;;)

Image

Τοξικότητα γραφενίου στο ανθρώπινο σπέρμα και ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ
Προηγούμενες μελέτες σε ζωικά μοντέλα (ενδοφλέβια χορήγηση σε ποντικούς δόσεων έως 1 mg / ml) έδειξαν οξειδωτικό στρες βλάβη στο DNA και την κυτταρική μεμβράνη, συσσώρευση στους όρχεις, προκαλώντας φλεγμονή, οζίδια και βλάβες και μείωση της κινητικότητας του σπέρματος.

Το οξείδιο του γραφενίου μπορεί να προκαλέσει σοβαρές επιδράσεις όπως θρομβογένεση και ενεργοποίηση ανοσοκυττάρων.

Υπάρχουν κάποια καλά νέα. Το γραφένιο μπορεί να ξεπλυθεί από το σώμα φυσικά. Ένα ένζυμο που βρίσκεται στο αίμα μας, η μυελοϋπεροξειδάση, αποδομεί το οξείδιο του γραφενίου.Το αλκοόλ (αιθανόλη) ή ο καπνός (νικοτίνη), για παράδειγμα, μπορούν να βοηθήσουν στην αύξηση αυτού του ενζύμου – όχι ότι αυτό πρέπει να ληφθεί ως ενθάρρυνση για κατανάλωση, αλλά για να εμπνεύσει κάποια υγιή έρευνα για να βοηθήσει στην καταπολέμηση αυτής της πανδημίας του γραφενίου.

Όταν εισπνέεται το γραφένιο προκαλεί φλεγμονή των βλεννογόνων και πιθανή απώλεια γεύσης και μυρωδιάς.

Δηλητηρίαση από γραφένιο. Μιδαζολάμη. Πρέπει να αναρωτηθούμε ποιες άλλες μη ιογενείς αιτίες καλύπτει η ασθένεια γνωστή ως CoVID-19.

Η La Quinta Columna έκανε μια δήλωση βίντεο σχετικά με το τι βρήκε η μελέτη του φιαλιδίου Pfizer και τις επιπτώσεις της, παρακολουθήστε ΕΔΩ (μεταγραφή ΕΔΩ.)

Το γραφένιο μπορεί να μετατρέψει τον εγκέφαλο των εμβολιασμένων ανθρώπων σε αποστολείς και δέκτες πληροφοριών.

Oι πρωτοφανείς μηχανισμοί μακαρθισμού κατά επιστημόνων και λογοκρισίας επιστημόνων που στήθηκαν από τον τύπο ( Check )για να φιμώσουν την ακαδημαϊκή έρευνα και την ελεύθερη άσκησή της πήραν φωτιά με την συγκεκριμένη υπόθεση. Ισχυρίζονται ότι οδηγήθηκε από έναν μόνο ερευνητή που όμως είναι ακαδημαϊκός και έχει ολόκληρη επιστημονική ομάδα που δημοσιοποιεί τις έρευνες..Στην επιστήμη πολλές φορές δικαιώνεται ο ένας ξέρουν κάποια ανακάλυψη επιστημονική που να μην αποδίδεται σ΄έναν τις περισσότερες φορές;;Του καταμαρτυρούν ότι δεν τη δημοσίευσε σε κάποιο επιστημονικό περιοδικό.Είναι ευνόητο πρώτον δεν την έχει ολοκληρώσει και δεύτερον ποιο περιοδικό θα δημοσίευε αυτή τη μεγάλη ανατροπή αφού εν πολλοίς ελέγχονται.Τρίτον του προσάπτουν ότι το υλικό που υπέβαλε σε «μικροσκοπική ταυτοποίηση παραγώγων γραφενίου» δεν ταυτοποιείται από πουθενά ότι είναι δείγμα του εμβολίου Comirnaty, το οποίο παράγεται από το εργαστήριο Pfizer για την καταπολέμηση του κορωναϊού.Φτάνουν να γίνουν συνωμοσιολόγοι με τέτοια υπονόμευση κανείς δεν πρέπει να πιστεύει κανέναν. Το Πανεπιστήμιο σε ανακοινωθέν στις 2 Ιούλη αναφέρει πως η δεν πραγματοποίησε επιστημονική μελέτη με όσα διέρρευσαν. Κι ότι γίνεται παραμόρφωση μιας έκθεσης ανεπίσημης ενός καθηγητής του πανεπιστημίου σχετικά με την ανάλυση δείγματος άγνωστης προέλευσης με πλήρη έλλειψη ιχνηλασιμότητας”. Το θέμα δεν είναι μόνο αν είναι γραφένιο ο καθηγητής λέει πως στη δειγματοληπτική του ανάλυση το 99% του εμβολίου είναι άγνωστης ταυτότητας.Οι άλλοι λένε μόνο αυτός το πιστοποίησε καμιά αρχή εθνική η ευρωπαϊκή κλπ δεν το έχει διαπιστώσει…Τότε γιατί έγινε ως και στην Ελλάδα ολόκληρη καταδίωξη για να βρουν μεσήλικη που φεύγοντας πήρε ένα φιαλίδιο. Τι φοβούνται την ανεξάρτητη έρευνα. Είναι ερωτήματα..Τουλάχιστον μένουμε στο συμπέρασμα καθηγητή το Pfizer εμπεριέχει κατά κανόνα άγνωστο αταυτοποήτο κι αδημοσίευτο υλικό. Είναι τρελός επιστήμονας τι είναι; Πάντως και στη θέση του είναι και καμιά επίπτωση διοικητικής φύσης δεν έχει. Άλλωστε κινείται στο φως δημοσιεύει επιστημονικά πορίσματα συνεχώς…

Tότε ακουγόταν ουτοπία τώρα γίνεται πραγματικότητα; Τροποποίηση ανθρώπινης συμπεριφοράς.. Παραλήρημα ή πραγματικότητα, θα υπήρχαν εμβόλια σε κρυσταλλώδη υγρά; «Η ιδέα είναι να εγχύσουμε γυμνό DNA στο σώμα, δηλαδή, επαναλαμβανόμενες αλληλουχίες DNA (αυτό το DNA μπορεί να είναι συνθετικό) που είναι φορείς κυτταρικών πληροφοριών στους οποίους εμείς εμβολιάζουμε αλληλουχίες ιικού DNA, δηλαδή γονίδια που κωδικοποιούν ιικές ή βακτηριακές πρωτεΐνες. Η ενσωμάτωση αυτής της γενετικής κληρονομιάς στα κύτταρα μας είναι πολύ γρήγορη και δεν μπορούμε πια να ελέγχουμε τη σύνθεση πρωτεϊνών που γίνονται, αφού είναι μέρος της κληρονομιάς μας. ” Μερικοί δείχνουν ότι αυτό το ξένο DNA εμφυτευμένο από εμβόλιο αποτελεί μια εξωτερικά προγραμματιζόμενη «κεραία» με στόχο όχι την ανθρωπιστική υγεία, αλλά τον έλεγχο των πληθυσμών για πολιτικούς σκοπούς εξαιρετικά αμφίβολους. «Αυτές οι τεχνολογίες τροποποίησης συμπεριφοράς
πληθυσμών ..”
«Το 2007, οι ερευνητές βιο-μηχανικής της Ομοσπονδιακής Πολυτεχνικής Σχολής της Λωζάνης ανέπτυξαν και κατοχυρώσαν με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας ένα νανοσωματίδιο ικανό να παρέχει περισσότερα εμβόλια αποτελεσματικά, με λιγότερες παρενέργειες, και με απειροελάχιστο κόστος σε σχέση με τις σημερινές τεχνολογίες εμβολίων ». Το περιοδικό Nature et Biotechnologie, εξηγεί:
«Στα μόλις 25 νανόμετρα, αυτά τα σωματίδια είναι τόσο μικροσκοπικά που, μόλις εγχυθούν, κυκλοφορούν μέσω της μήτρα της εξωκυτταρικής μεμβράνης, κατευθείαν προς
λεμφαδένες.”(Αποσπάσματα από το βιβλίο ”Παγκόσμια Συνωμοσία κατά της Υγείας” της Claire Séverac) Νανοεμβόλια.

dimpenews.com

Back to top button