Ελλάδα

Τσίπρας και ΣΥΡΙΖΑ κατασκευάζουν μύθους για να δικαιολογήσουν την παταγώδη αποτυχία τους

 

 

ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΟΒΕΡΔΟΣ

Μέσα στον πανικό τους γιά την κατάρρευση της κυβέρνησης τους, που δεν μπορεί να δώσει λύσεις στα μείζονα προβλήματα της χώρας, ο Τσίπρας κι ο ΣΥΡΙΖΑ κατασκευάζουν ένα μύθο γιά να δικαιολογήσουν την παταγώδη αποτυχία τους και τη διάψευση των προσδοκιών των ελλήνων. 

Οτι δήθεν εξυφαίνεται μιά συνωμοσία από διεθνείς κι εγχώριους “σκοτειινούς κύκλους” που σκοπό έχουν την ανατροπή της κυβέρνησης της Αριστεράς.

Νομίζουν ότι επειδή εμείς οι έλληνες είμαστε δυστυχώς επιρρεπείς στην συνωμοσιολογία, κάποιοι θα τσιμπήσουν και θα συνεχίζουν να στηρίζουν την κυβέρνηση, δείχνοντας ανοχή στην παροιμιώδη ανικανότητα της. Λυπάμαι γιά όσους τους πιστέψουν. Αλλά ξέρω ότι η πλειοψηφία των ελλήνων αργεί αλλά τελικά αντιλαμβάνεται την πραγματικότητα.

Και καταλαβαίνει ότι η μόνη συνωμοσία που εξυφαίνεται είναι από τον ίδιο τον ΣΥΡΙΖΑ εις βάρος του ελληνικού λαού και των συμφερόντων της πατρίδας μας, με σκοπό την διατήρηση με κάθε μέσο, ακόμα κι αντιδημοκρατικό κι αντισυνταγματικό, της εξουσίας από την… “Πρώτη Φορά Αριστερά

freepen.gr
Back to top button