breaking newsΕλλάδα

H Θεσσαλονίκη είπε ΟΧΙ στον υποχρεωτικό εμβολιασμό. Άγριο κράξιμο έξω από την ΕΡΤ3!

H Θεσσαλονίκη είπε ΟΧΙ στον υποχρεωτικό εμβολιασμό. Άγριο κράξιμο έξω από την ΕΡΤ3 επί της οδού Αγγελάκη όπου ακούστηκε μαζικά το γνωστό σύνθημα για τον πρωθυπουργό και το επίσης γνωστό και διαχρονικό για τους προπαγανδιστές δημιο-γράφους ΑΛΗΤΕΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ και το ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ…Μαζική κινητοποίηση για μια ακόμη φορά αλλά δεν είναι τίποτα μπροστά στην μεγάλη επανάσταση των ορφανών που έρχεται. Από στόμα σε στόμα σαν στην ΚΑΤΟΧΗ διαδίδεται η πληροφορία για μετεμβολιακά θύματα. Υπάρχει τεράστια λογοκρισία συγκάλυψη και φόβος του κόσμου…Xωρίς τα κανάλια είναι ανύπαρκτοι!!Η πορεία ξεκίνησε από Αριστοτέλους.

Kατά τη συγκέντρωση στην παραλία μίλησε στο πλήθος ο καθηγητής Φαρμακολογίας στο ΑΠΘ Δημήτρης Κούβελας με λόγο μετριοπαθή που τόνισε ουσιαστικά το αυτονόητο ενώ τα πλακάτ έγραφαν ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ…”να μην φοβόμαστε κανείς να μην φοβάται κανέναν ελεύθερα να προβαίνει κανείς σε μια ιατρική ενέργεια αυτό πρεσβεύει η ιατρική του 21 ου αιώνα είναι εξατομικευμένη δεν είναι οι άνθρωποι κοπάδι να τους παίρνουμε όλους μαζί και να τους μαρκάρουμε Θωρακοχειρουργός ο πατέρας μου και πολλούς τους παρακολουθούσε στο σπίτι. τους έζησα από παιδί τους φυματικούς..Πατέρα πως μπορείς κι αστειεύεσαι με αυτούς τους ασθενείς τον ρώτησα. Η ιατρική είναι πεπερασμένη δεν μπορεί να κάνει όλους καλά δουλειά του γιατρού είναι να κάνει όχι όλους καλά αλλά όλους να νιώθουν καλύτερα μου είπε..

” Βιωματικά ο καθηγητής ξεπέρασε τον φόβοο και το ρατσισμό κατά του ασθενή. Όχι Στο μαζικό εμβολιασμό είπε ο καθηγητής αλλά στοχευμένος εμβολιασμός στις ευπαθείς ομάδες αυτό καταλαβαίνουμε λέει από τις μελέτες. Κλείνοντας τόνισε ν΄αρθούν όλες αυτές οι διακρίσεις που υφίστανται στην κοινωνία μας. Ενώ ιδιαίτερη μνεία έκανε σε εκπαιδευτικούς που επίσης είναι στο καθεστωτικό στόχαστρο…

Ομιλία και του π. Αντώνη Στυλιανάκη Ψυχιάτρου και οι 2 διώκονται από το σύστημα. Ο οποίος σαν ειδήμονας είπε κολλήσανε στα εμβόλια ψυχαναγκαστικά μανιακά γιατί δεν μιλάει κανείς για τις θεραπείες;;;;θ’ αγωνιστούμε μέχρι τέλους..είπε.Έχουμε να πολεμήσουμε με μια τυραννία περί τυρανίας πρόκειται,τόνισε. (σσ είναι) ”Θαυμαστές του Ντούτσε του Μουσολίνι αυτοί οι κύριοι θα πάρουν σύντομα μια απάντηση..Επιστρατεύθηκα σήμερα βρίσκομαι εδώ σαν γιατρός γιατί σαν ιερέα μου έχουν στερήσει ο δικαίωμα του λόγου αυτοί .είναι……”

Το πείραμα απέτυχε ωστόσο επιμένουν…Σήμερα το i24news.tv ανακοινώνει πως ο αριθμός των κρουσμάτων στο Ισραήλ συνεχίζει να αυξάνει εν μέσω χορήγησης γ΄δόσης σε πληθυσμό άνω των 12 παρακαλώ, Βάλαν και τα παιδάκια στο κόλπο. Επί 87.225 tests το 7,81% θετικοί – ήτοι 6.576 νέα κρούσματα σε 24h – σύμφωνα με νούμερα Υπ, Υγείας τη Δευτέρα ποσοστό το πιο υψηλό μετά από τον Φλεβάρη.. Παταγώδη αποτυχία θα τρυπιούνται συνεχώς και χαίρι δεν θα βλέπουν. Προμηθεικό βασανιστήριο άνευ τέλους..

Peut être une image de une personne ou plus et plein air
ιερέας -ψυχίατρος διώκεται καθ΄υποδειξην του καθεστώτος από την Εκκλησία

Aν θέλετε βασανιστήρια όπως λογίζονται οι υποχρεωτικές πειραματικές ιατρικές πράξεις ( κωδ, Νυρεμβέργης) ανοίξτε το Λευκό Πύργο και κάντε τον εμβολιακό κέντρο και εμβολιάστε δια της βίας εκεί βασάνιζαν κι εκτελούσαν και οι Τούρκοι τους πατριώτες.. καθεστώς που διώκει κατά δεκάδες χιλιάδες Έλληνες πολίτες και δεν τους αναγνωρίζει ίσα δικαιώματα (Σύνταγμα) είναι υπό ξένη σημαία τώρα ποιά είναι δεν είναι και δύσκολο το κουίζ… ΞΕΝΟΚΡΑΤΙΑ ποιό Ελληνικό Κοινοβούλιο ΞΕΝΟΚΡΑΤΙΑ χωρίς Παλάτι αλλά με Μέγαρο!!!

dimpenews.com

Back to top button