breaking newsΔιεθνή

Αγία Βαρβάρα: Τί ζήτησε η προφυλακισμένη πεθερά του δολοφονηθέντος γαμπρού

 

Αγία Βαρβάρα: Θα παρασταθεί ως πολιτική αγωγή εναντίον των γονιών της η μικροβιολόγος που έχασε τον άνδρα της και πατέρα των παιδιών της από ένα γινάτι των πεθερικών του. «Τα παιδιά μου δεν θα ξαναπούν ‘μπαμπά’ γιατί τους τον στέρησαν δυο άνθρωποι που θέλουν να λέγονται ‘γονείς μου’. Η μητέρα μου ζήτησε στη φυλακή τα καλλυντικά της, για να καταλάβετε…», είπε η χήρα του 57χρονου γιατρού.

Σήμερα εκτός από την χήρα του, κατέθεσε στον ανακριτή και η 20χρονη κόρη της από τον πρώτο γάμο της, που ζούσε με το ζευγάρι και ο γιατρός την είχε σαν δικό του παιδί. Επισης κατέθεσε η νύφη των προφυλακισμένων δραστών, του φυσικού αυτουργού και της κατηγορουμένης για συνέργεια και ηθική αυτουργία συζύγου του.

Η νύφη σύμφωνα με πληροφορίες κατέθεσε ότι τα πεθερικά της ήθελαν να ελέγχουν απόλυτα τις ζωές των παιδιών τους αλλά και των συζύγων τους. Αυτό το είχε καταθέσει εξαρχής και ο γιος των δραστών, που είναι αστυνομικός. Είχε πει ότι οι γονείς του και ειδικά ο πατέρας του ήθελε να ασκεί ασφυκτικό έλεγχο στη ζωή όχι μόνον εκείνου, ως γιου, αλλά και της συζύγου του και νύφης τους. Το ίδιο έκαναν οι γονείς και στην κόρη τους τη μικροβιολόγο και στον άτυχο γιατρό σύζυγό της.

«Σήμερα είναι μια ακόμα δύσκολη μέρα από τις πολλές που θα ακολουθήσουν. Ο άντρας μου δολοφονήθηκε από τα χέρια δύο δραστών που ήθελαν να αποκαλούνται “γονείς μου”. Στη συνέχεια επιχείρησαν να τον δολοφονήσουν ξανά αμαυρώνοντας τη μνήμη του! Δεν θα το επιτρέψω όμως αυτό! Δεν θα το επιτρέψει κανείς μας», ανέφερε χαρακτηριστικά, μιλώντας στο MEGA.

«Τα παιδιά μου έχουν μόνιμα στα χείλη τους ένα ΄γιατί’! Δεν έχω απάντηση όμως που θα τα ηρεμήσει! Δεν υπάρχει τρόπος να αγαλλιάσει η ψυχή τους. Ακούνε άλλα παιδιά να φωνάζουν ‘μπαμπά’ και παραπονιούνται και κλαίνε λέγοντας ότι δεν θα ξαναπούν ποτέ αυτή τη λέξη», συμπλήρωσε.

Η πεθερά του θύματος και μητέρα του δράστη αρνείται τη συμμετοχή της στο έγκλημα, παρότι μισούσε το γαμπρό της και είχαν φτάσει τους περασμένους μήνες και σε μηνύσεις επειδή πεθερός και πεθερά το έβριζαν ακόμα και μπροστά στα δύο ανήλικα παιδιά του. Ο 69χρονος πρώην τραυματιοφορέας και η γυναίκα του υποστήριζαν ότι ο άτυχος γιατρός δεν ήταν καλός πατέρας και ότι δεν συμπεριφερόταν καλά στην κόρη τους.

Η πεθερά υποστηρίζει ότι εκείνη την ώρα γυρνούσε από τα ψώνια όταν άκουσε τους πυροβολισμούς. Την “έκαψε” όμως η κόρη της (μάλλον και η αυτόπτης εγγονή της) που την άκουσαν να φωνάζει στον φυσικό αυτουργό “ρίχ΄του ρίχ΄του” (με την καραμπίνα).

«Δεν είπα ποτέ «ρίχ΄του»… Αυτά είναι ψέματα! Ήμουν στην κουζίνα και έφτιαχνα τα ψώνια, μόλις είχα γυρίσει από το σούπερ μάρκετ. Και ξαφνικά άκουσα ένα με δύο μπαμ», είπε η 66χρονη πεθερά του θύματος στην απολογία της.

Η κόρη της και χήρα του θύματος, όμως επιμένει σε όσα άκουσε με τα αυτιά της, αφού κατά τραγική σύμπτωση την ώρα του φόνου, και ενώ ο γιατρός επέστρεφε με την μικρή κόρη τους στο σπίτι, της είχε τηλεφωνήσει. Άκουσε τους πυροβολισμούς και μετά ξαφνικά ο άνδρας της σώπασε.

«Κατέστρεψαν τρεις οικογένειες κι αυτή πήρε τηλέφωνο τον αδελφό μου γιατί ήθελε τα καλλυντικούλια της. Εμένα στα αυτιά μου θα αντηχούν για πάντα τα λόγια της “μάνας” μου που φώναξε “ρίχ΄του, ρίχ΄του” και οι πυροβολισμοί», είπε η σύζυγος του θύματος. Η ίδια (και το παιδί της) άκουσαν τον πατέρα της να λέει μετά το έγκλημα πάνω από τον νεκρό άνδρα, «σε έφαγα σαν μπεκάτσα».

Back to top button