breaking newsΕλλάδα

Αiσxoς…Αiσxoς…Αiσxoς ! ! !

Και μην το θεωρειτε απιθανο, αν γινει πολεμος Τουρκιας Ελλαδος, να ευλογησει τον Τουρκικο Στρατο….

Κοπρολομαίος

Ένας από τους πολλούς που μας κράτησαν δέσμιους επί 400 χρόνων προκειμένου να απολαμβάνουν τα μοναδικά προνόμια στην Υψηλη Πύλη του Σουλτάνου!

Είναι οι σπιούνοι – χαφιέδες ρασοφόροι που ευλογούν τις στρατιωτικές εκστρατείες του Ερντογανικού καθεστώτος εναντίον των Κούρδων.

Ο ίδιος και η “ευλογημένη συνομοταξία” του ήταν που κατέπνιγαν κάθε προσπάθεια επαναστάσεως προδίδοντας τους πρωτεργάτες – εμπνευστές των!

Ενθυμούμαστε βεβαίως την ανεκδιήγητη δήλωση του για τους επαναστάτες του 1821

” Βρέθηκαν κάποιοι ρακένδυτοι – ξυπόλυτοι φουστανελάδες και απέκοψαν βίαια την όμορφη συμβίωση που είχαμε επί 400 χρόνων με τους αδελφούς μας Οθωμανούς!”

Μου θύμισε τους όψιμους Μακεδονομάχους Χριστιανέμπορους δοσίλογους που ενώ πρωτοστατούσαν στα μεγαλειώδη συλλαλητήρια εναντίον της συμφωνίας της ντροπής “της προδοσίας των Πρεσπών”, ενώ βγάζανε πύρινους λόγους προκειμένου να πείσουν το χριστιανικό / πολιτικό ακροατήριο τους περί της αυθόρμητης πατριωτικής τους ευσυνείδητης πράξης, είναι οι πρώτοι που από την ψήφιση της και εντεύθεν μοιάζουν σαν να ήπιανε το αμίλητο νερό.

Την ίδια στιγμή που ευαγγελίζονται την μακραίωνη πορεία και αδιάπαστη συνέχεια του Ελληνισμού και διασυνδέουν ατυχώς την Ελληνιστική εποχή με την μετέπειτα Βυζαντινή παντοκρατορία, οι ίδιοι αποδεχονται και κραυγάζουν υπέρ των αφορισμών και αναθεματισμών των μεγάλων Ελλήνων φιλοσόφων, θεμελιωτών της πνευματικής μας διανόησης και εναντίον κάθε ενός που μιλούσε – σκεπτόταν – συλλογιζόταν και ζούσε με βάση τις προγονικές αρχές.

Κάτι που ως πρακτική εφήρμοσαν – συνεχίζοντας την “παράδοση” κατά την Οθωμανική κατοχή αφορίζοντας τους ήρωες Επαναστάτες ώστε να διατρανώσουν την επικυριαρχία τους – μην τυχόν και υπονονευτεί η προσφορά τους στην Σουλτανική αρχή.

Και πλέον, αποκαλύπτουν με τον πιο εμφατικό τρόπο την διαχρονική δοσιλογία τους έναντι του Εθνους, φτάνοντας στο επαίσχυντο σημείο να ανακαλύπτουν νέες γλώσσες προκειμένου να φανούν αρεστοί στο νεοεισερχόμενο ποίμνιο εκ Βαρδάσκας!

Οι τσατσάδες του Μπολσεβικοχριστιανιστικού προτσές που προσπαθούν να επιβάλλουν τον Μαρξιστικό σοσιαλιστικό ρεαλισμό υπό χριστιανικό μανδύα!

Είθε να ψοφήσει τάχιστα και να μας απαλλάξει από την βρωμερή και δυσώδη παρουσία του, καθώς επίσης και από τις φαντασιοπληκτικές θεωρίες του.

ΑΜΗΝ 

πηγη

Back to top button