Ελλάδα

Φαυλότητα με πρόσημο τους αγώνες των προγόνων – Νέα αριστερά ήθη

Είναι πολύ χειρότεροι απ’ όσο νομίζαμε – Φαυλότητα με πρόσημο τους αγώνες των προγόνων – Νέα αριστερά ήθη

 

 

Eμένα ο προπάππους μου είχε πολεμήσει στη Σμύρνη, τον παππού του προπάππου μου τον είχε βαφτίσει ο Νικηταράς στην Εθνοσυνέλευση της Τροιζήνας το 1827, από την άλλη μεριά της μάνας μου, ο προπάππους της προγιαγιάς του παππού μου, ήταν πρώτα ξαδέρφια με τον πατέρα του Γέρου του Μοριά, τον Κωνσταντή Κολοκτρώνη, όλοι ξέρουμε πόσα προσέφερε και ο Νικηταράς, αλλά και οι Κολοκοτρωναίοι στο δέντρο της Ελευθερίας του Γένους…..

 

ντροπιάζει τους παππούδες του, ένας μπούλης, ένα παιδί του κομματικού σωλήνα, που δεν έχει να επιδείξει τπτ άλλο παρά μόνο ανούσιες και άστοχες πορείες.

 

Αλήθεια τί έχει να επιδείξει ο απόγονος των παππούδων του, με όλον το σεβασμό, σε αυτούς τους ανθρώπους που μπροστά τους είμαστε πυγμαίοι, η δικιά μου γενιά, όταν φτάνουμε να “εκμεταλλευόμαστε” με τέτοιο τραγικό τρόπο τους Αγώνες και τις προσπάθειές τους. Δυστυχώς έχουμε ένδοξο παρελθόν, γκρίζο παρόν και μαύρο μέλλον….οι πρόγονοι μας πρέπει να ντρέπονται για μας, και ειδικά για τη δικιά μου γενιά τη νέα τους σημερινούς 25-30. Χειρότερη απάντηση δεν μπορούσε να δώσει, φαίνεται όλη η σύψη, και η σαπίλα της κοινωνίας μας και ειδικά των νέων ανθρώπων.

 

Δυστυχώς βολεμένοι, μακριά από κάθε διεκδίκηση για κάτι καλύτερο, συμβιβασμένοι με το τίποτα.

 

 

 

 

 

 

Γιάννης Τσεργίνης
infognomonpolitics.blogspot.com.cy

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: