breaking newsΆποψη

Ποια πρόστιμα; Σε ποιους; Στον πολίτη που έχει ίσα-ίσα για το φαΐ του;

 

Ήταν φανερό, δε χρειαζόταν κάποιος πληροφορίες αστυνομικές και δημοσιογραφικές για να καταλάβει, ότι η κυβέρνηση είχε δώσει εντολές, βαράτε τις συγκεντρώσεις, ταράξτε τους στα πρόστιμα, μην τους αφήνετε σε ησυχία. Έπρεπε να ειπωθεί και από τους συνδικαλιστές αστυνομικούς για να καταλάβουμε; 

Και μάλιστα με απειλές μη γυρνάτε πίσω αν δενφέρετε πρόστιμα; Αυτά είναι μέρος της δημοκρατίας; Εξηγήστε μου… Ποια πρόστιμα; Σε ποιους; Στον πολίτη που έχει ίσα-ίσα για το φαΐ του; Άμα του πάρεις τα 300 βρε παλιομεγαλε…υπουργέ, μετά δεν θα έχει να πάει στο σούπερ μάρκετ, στο φούρνο, θα του κόψουν το ρεύμα και το νερό. Τι ακριβώς ζητάτε; Να πάρετε πίσω τα επιδόματα που δίνετε; Αλλά να η κατάντια σας. 

Βγάλατε τους δημοσιογράφους μπροστά στους αστυνομικούς να δίνουν το παράγγελμα. Γιατί δε φοράς μάσκα; Πού πηγαίνεις; Ευτυχώς έχει τηλεκοντρόλ η τηλεόραση και έχω πολλούς μήνες να δω ειδήσεις. Εδώ όμως κάπου το βαρυφορτώσατε το γαϊδούρι, το αφαλοκόψατε και άρχισε να κλωτσάει. Επί ένα χρόνο ενσπείρατε το φόβο με τα μέσα ενημέρωσης. κι αν δεν φοβόταν ο πολίτης και κυκλοφορούσε έπρεπε να φοβάται τον αστυνομικό και το πρόστιμο. 

Άνοιξε- κλείσε ανοιξε- κλείσε, έξυπνα μέτρα σε ηλίθιες κατευθύνσεις, σας βαρέθηκαν ακόμα και τα όργανα της τάξης, που είπαν την αλήθεια επιτέλους. Δεν είναι αστυνομία αυτή, η αστυνομία πρέπει να είναι μαζί με τον πολίτη να τον προστατεύει από το έγκλημα, όχι να φοβάται να περπατάει… 

Και στο κάτω κάτω της γραφής, ούτε την υγεία μας σώσετε, ούτε την αξιοπρέπειά του κόμματος σας, με τους σώγαμπρους που κουβάλησε στην κυβέρνηση ο αρχηγός σας.. Το καρναβάλι, και οι μασκαράδες  κάπου πρέπει να τελειώνουν.

 

freepen

Back to top button