breaking newsΔιεθνήΥΓΕΙΑ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Ο ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα ο Kun Agüero αποσύρεται από τα γήπεδα μετά τα καρδιακά προβλήματα που του εμφανίστηκαν αφότου εμβολιάστηκε, σύμφωνα με πηγές!

Ο ποδοσφαιριστής της Barça- Μπαρτσελόνα ο Kun Agüero, ο οποίος θα πρέπει να σταματήσει την καριέρα του λόγω καρδιακών προβλημάτων, θα μπορούσε να υποβάλει καταγγελία κατά του ΠΟΥ.
Ο αστέρας του ποδοσφαίρου Kun Agüero εγκαταλείπει την καριέρα του λόγω καρδιακών προβλημάτων αφού εμβολιάστηκε και απειλεί να καταγγείλει τον ΠΟΥ. Πρέπει να είναι γενναίος γιατί θα έχει ”δυσκολίες”. Ο αντίκτυπος θα ήταν μεγαλύτερος από εκείνον ενός βραβείου Νόμπελ, σχολιάζει έγκριτη ισπανική πηγή.

Άσχημα νέα για τον Kun Agüero. Όπως τόνισε το πρόγραμμα El Matí de Catalunya Ràdio, οι διάφορες εξετάσεις που έχουν γίνει στον Αργεντινό φορ της Μπάρτσα δεν είναι καθόλου θετικές. Σύμφωνα με αυτές, ο παίκτης θα έπασχε από ένα είδος αρρυθμίας και θα μπορούσε να αναγκαστεί να εγκαταλείψει την πρακτική του επαγγελματικού ποδοσφαίρου.

Ο παίκτης έπρεπε ήδη να μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο κατά τη διάρκεια του αγώνα μεταξύ Μπάρτσα και Αλαβές στις 30 Οκτωβρίου. Στη συνέχεια, ένιωσε αδιαθεσία και, αφού έβαλε το χέρι του στο στήθος, ζήτησε από τον διαιτητή να διακόψει στιγμιαία τον αγώνα. Έπειτα έπεσε στο γρασίδι και, παρόλο που το μηχανοποιημένο φορείο επρόκειτο να μπει για να τον απομακρύνει από τον αγωνιστικό χώρο, μπόρεσε να το αφήσει με δική του δύναμη. Λίγο αργότερα όμως θα έφευγε από το Καμπ Νου με ασθενοφόρο για να πάει στο νοσοκομείο της Βαρκελώνης, όπου θα γίνονταν οι πρώτες εξετάσεις.

Και άλλα πρόσφατα ύποπτα περιστατικά στον αθλητισμό..

”Την Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2021 ένας νεαρός ποδοσφαιριστής της Renaze(Mayenne) έπεσε θύμα 2 πολύ σοβαρών καρδιακών επεισοδίων μετά από ένα ματς στο Saint-Ouen-des-Toits. Η ζωή του σώθηκε παρά μόνο από την ταχεία παρέμβαση του κοινού και των σωστικών μέσων.”(Γαλλία)

Image

”Με καταγωγή από το νησί Reunion, η 19χρονη Whitnée Abriska έκανε διακοπές με την οικογένειά της. Αυτή τη Δευτέρα επρόκειτο να πάρει το αεροπλάνο με τελικό προορισμό το Βέλγιο, όπου έφτασε το 2020 για να παρακολουθήσει σπουδές φυσικοθεραπείας. Παράλληλα, η 19χρονη ήταν παίκτρια της βέλγικης Fémina Visé, στην πρώτη ομάδα χάντμπολ.

Λίγες ώρες πριν την επιστροφή της στο Βέλγιο, η καρδιά της σταμάτησε ξαφνικά να χτυπά. Ο λόγος του θανάτου δεν είναι ακόμη γνωστός….”dhnet 26/7/21

dimpenews.com

Back to top button