breaking newsΕλλάδα

Antonov. «Οψόμεθα εις Φιλίππους»; Από το ”Μέγας Κωνσταντίνος” .. στους Αντιφιλίπππους. ….Η παρ’ ολίγον 11η Σεπτέμβρη της… Καβάλας. Η ανορθόδοξη σημειολογία ενός δυστυχήματος; Έπεσε τη νύχτα προς 17/7 όπως και το Μαλαισιανό Boeing 777 στο Ντονμπάς! Τα όπλα που στέλνουμε στην Ουκρανία… πέσανε πάνω στα κεφάλια μας;

Η παρ’ ολίγον 11η Σεπτέμβρη της… Καβάλας. Τα όπλα που στέλνουμε στην Ουκρανία πέσανε πάνω στα κεφάλια μας; γύρισαν μπούμερανγκ; Σύμφωνα με απόρρητη εκτίμηση των αρχών εξετάζεται: ”Λαθρεμπόριο όπλων και εκρηκτικών πίσω από το ουκρανικό Antonov. Πιθανή η προέλευση των εκρηκτικών να είναι από τα όπλα που έχει στείλει το ΝΑΤΟ στην Ουκρανία.”

Ένα αεροπλάνο πύρινη σφαίρα γεμάτο επικίνδυνα πυρομαχικά διαγράφει μια τροχιά σαν πύραυλος με ταχύτητα και καρφώνεται μέσα στη νύχτα σε παρακείμενη περιοχή δίπλα από Καβάλα κι μεγάλους οικισμούς όπως το Παλαιοχώρι. Τι θα γινόταν αν έπεφτε σε αστική ζώνη; για 2 ώρες σημειώνονταν εκρήξεις. Τρόμος ήταν σαν τρομοκρατική ενέργεια τουλάχιστον έτσι το βίωσαν οι αυτόπτες.

Η ανορθόδοξη σημειολογία ενός δυστυχήματος;

Έπεσε τη νύχτα προς 17/7 όπως και το Μαλαισιανό Boeing 777 στο Ντονμπάς! Μια ακόμη σύμπτωση. Η μοιραία συντριβή συνέβη στις 17 Ιουλίου του 2014. Το αεροσκάφος που εκτελούσε την πτήση ΜΗ17 απογειώθηκε από το αεροδρόμιο Σίπχολ του Άμστερνταμ και πετούσε με προορισμό την Κουάλα Λουμπούρ, όταν συνετρίβη στην περιοχή Ντονμπάς της ανατολικής Ουκρανίας. Κανείς από τους 298 επιβαίνοντες δεν επέζησε.

Οψόμεθα εις Φιλίππους…είναι ο κωδικός της σημειολογίας αυτού του συμβάντος. Από το Μέγας Κωνσταντίνος .. στους Αντιφιλίπππους.

H φράση «Οψόμεθα εις Φιλίππους» ενέχει απειλή και κατ΄ουσίαν σημαίνει θα λογαριαστούμε στους Φιλίππους της Μακεδονίας .. εκεί που στην ευρύτερη περιοχή κατέπεσε το αεροσκάφος. Αποδίδεται στο Βρούτο που εμπλέκεται στην δολοφονία του Καίσαρα και την απευθύνει στους αντιπάλους του. H πλοκή είναι πιο σύνθετη καθώς το αεροσκάφος έφυγε από αεροδρόμιο που φέρει την επωνυμία ενός άλλου Ρωμαίου αυτοκράτορα του Μέγα Κωνσταντίνου από τη γενέτειρα τη Νίσσα Σερβίας.

Εν ολίγοις επιλέχθηκε το ίδιο ιστορικό πεδίο για ξεκαθάρισμα λογαριασμών;

dimpenews.com

Back to top button