Ελλάδα

Δύο εβδομάδες μετά το μαζικό εμβολιασμό μολύνθηκαν πάνω από 144 υγειονομικοί και 123 ασθενείς ! ! !

Στις 5 Ιανουαρίου 2021, το νοσοκομείο της Dieppe πόλη της Γαλλίας στην περιοχή της Νορμανδίας άρχιζε μια εκστρατεία εμβολιασμού στο υγειονομικό του προσωπικό….

Λίγες μέρες αργότερα στις 22 Ιανουαρίου η γαλλική εφημερίδα Dépêche τιτλοφορούσε άρθρο της : “Covid-19 : un cluster ανεξέλεγκτο στο Dieppe, πάνω από 260 άτομα μολύνθηκαν” στο ίδιο νοσοκομείο εκ των οποίων πάνω από 140 υγειονομικοί μολύνθηκαν από τον covid19.

Στο νοσοκομείο Dieppe (Seine-Maritime), πάνω από 140 υγειονομικοί και 123 ασθενείς μολύνθηκαν από Covid-19.Το νοσοκομείο αναγκάστηκε να ακυρώσει εγχειρήσεις. Στο νοσοκομείο το ανθρώπινο δυναμικό είναι συνεπώς υπό «δυνατή ένταση», μάθαμε από τη διοίκησή του την Πέμπτη. 

“Η κατάσταση του νοσοκομείου Dieppe είναι ανησυχητική”, ανέφερε η διοίκηση του (GHT) σε ανακοινωθέν που κάνει λόγο για “ένταση σημαντική κι ανησυχητική”.“Στο νοσοκομείο Dieppe, είμαστε 141 από το υγειονομικό προσωπικό” σε άδεια λόγω του ιού και “123 ασθενείς του” αρρώστησαν με τον Covid, δήλωσε ο Πέμπτη το απόγευμα, Franck Esteve, αναπληρωτής γενικός διευθυντής του ιδρύματος.

Το νοσοκομείο έχει ακυρώσει “περίπου το 40%” της χειρουργικής δραστηριότητας για μη – ασθενείς έκτακτης ανάγκης, σύμφωνα με τον Franck Esteve. «Μπορούμε ακόμα να εξυπηρετούμε 100 προγραμματισμένους ασθενείς την εβδομάδα», ανέφερε σύμφωνα με το ίδιο μέσο….

πηγη 

Back to top button