breaking newsΥΓΕΙΑ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Στέλεxoς τnς Pfiz#r oμoλoγεi: Μεταλλάσσoυv τov ιo για vα κερδiσoυv απo τα μελλovτικά βoλια…

Πανικός έχει προκληθεί μετά την ανάρτηση βίντεο όπου ο Jordon Trishton Walker, που αναφέρεται ως ο διευθυντής έρευνας και ανάπτυξης, Στρατηγικών Επιχειρήσεων και Επιστημονικού Σχεδιασμού mRNA της Pfizer, μίλησε σε δημοσιογράφο του Project Veritas για το σχέδιο της Pfizer για τα εμβό-λια ..

Σε αυτό το βίντεο το στέλεχος της Pfizer αναφέρει ότι η εταιρεία, μέσω της «Κατευθυνόμενης Εξέλιξης», δημιουργούσε μετάλλαξη στελεχών του κορω-νοϊού για να επωφεληθεί από μελλοντικά εμβό-λια mRNA.

Αποσπάσματα μάλιστα του βίντεο προβλήθηκαν σε εκπομπή του Fox News, προκαλώντας και ερώτηση του γνωστού Ρεπουμπλικάνου γερουσιαστή της Φλόριντα, Μάρκο Ρούμπιο προς την εταιρεία.

Στο βίντεο ο Walker δηλώνει επίσης στο βίντεο ότι ο κορω-νοϊός είναι «ιερή αγελάδα κέρδους» για την Pfizer: «Ο τρόπος με τον οποίο [το πείραμα] λειτουργεί, είναι ότι εισάγουμε τον ιό σε πιθήκους και τους βάζουμε να μολύνουν ο ένας τον άλλον, συλλέγοντας πληροφορίες. Μην το πεις σε κανέναν. Υποσχέσου ότι δεν θα το πεις σε κανέναν», είπε χαρακτηριστικά στον δημοσιογράφο.

Να σημειωθεί ότι το βίντεο έχει απαγορευτεί σε όλες τις πλατφόρμες εκτός από το Twitter, όπου έχει φτάσει σχεδόν 30 εκατομμύρια προβολές.

 

πηγη

Back to top button