breaking newsΕλλάδα

Το αεροπλανοφόρο των ΗΠΑ δεν έρχεται ούτε να μας προστατεύσει, ούτε να χαλάσει τα σχέδια των Τούρκων

 

Το Αμερικανικό αεροπλανοφόρο USS DWIGHT D. EISENHOWER (CVN 69) δεν έρχεται ούτε για να προστατεύσει τους Έλληνες, ούτε για να χαλάσει τα σχέδια των Τούρκων, ούτε καμία από όλες τις θεωρίες που έχετε διαβάσει.

 

Ζαχαρίας Μυτιληνιός

Το USS DWIGHT D. EISENHOWER (CVN 69) ήταν σε αποστολή στα πλαίσια του 5ου στόλου στον Περσικό κόλπο σπάζοντας μάλιστα το παγκόσμιο ρεκόρ συνεχούς παραμονής στη θάλασσα κλείνοντας χθες 192 μέρες και υπολογίζεται ότι θα είναι εν πλω για άλλον τουλάχιστον έναν μήνα χωρίς να πιάσει κανενα λιμάνι, ενώ εδώ και δέκα μέρες (δλδ πολύ πριν την ελληνοτουρκική κρίση) έχει ξεκινήσει το ταξίδι της επιστροφής προς την πατρίδα του.

Το USS DWIGHT D. EISENHOWER (CVN 69) δεν έρχεται στην Ελλάδα, ΑΠΛΑ ΔΙΈΡΧΕΤΑΙ και η μοναδική στάση που θα πραγματοποιήσει είναι σε ειδικά διαμορφωμένη anti-covid19 ναυτική βάση στην Ισπανία.

Επειδή όλα αεροπλανοφόρα κινούνται με μικρές ταχύτητες κατά τη διέλευση του από τη Μεσόγειο θα περάσει συνολικά 4 μέρες κατά τη διάρκεια των οποίων θα πραγματοποιηθούν κοινές ασκήσεις με Ισραήλ, Αίγυπτο, Ελλάδα, Ιταλία και Ισπανία.

Αυτά για να μη δημιουργούνται λάθος εντυπώσεις.

Στο χάρτη η θέση όλων των αεροπλανοφόρων της Αμερικής με προχθεσινή ημερομηνία εντοπισμού.

freepen

Back to top button