Διεθνή

Κραυγή απόγνωσης Έλληνα που μένει στις Βρυξέλλες

 

 

«Η κατάσταση που ζούμε είναι τραγική»

Κραυγή απόγνωσης Έλληνα που μένει στις Βρυξέλλες

«Εδώ και τρεις μήνες ζούμε σε καθεστώς φόβου για τρομοκρατικό χτύπημα και φοβόμαστε ότι θα υπάρξει και συνέχεια», λέει μιλώντας στο protothema.gr ο Φίλιππος Βασιλειάδης

Η οικονομική κρίση οδήγησε τον πρώην επιχειρηματία, Φίλιππο Βασιλειάδη, πριν λίγα χρόνια να πάρει την απόφαση και να εγκαταλείψει τα πάντα στην Χαλκίδα και να κάνει μία νέα αρχή στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στις Βρυξέλλες. 

Ο Φίλιππος Βασιλειάδης σήμερα  εκφράζει το φόβο του για την τρομοκρατική επίθεση στις Βρυξέλλες που άλλαξε μέσα σε μία στιγμή τα πάντα και που στην ουσία, όπως λέει χαρακτηριστικά, επιβεβαίωσε τους φόβους που σκιάζουν όλους όσους μένουν εκεί τους τελευταίους τρεις μήνες. 

«Η κατάσταση που ζούμε είναι τραγική εδώ και τρεις μήνες είμαστε σε κατάσταση συναγερμού. Ο στρατός κυκλοφορεί ανάμεσα μας. Να σας πω ότι φοβόμαστε να πάμε σε μεγάλες συγκεντρώσεις με κόσμο. Τα παιδιά στο σχολείο επίσης είναι ένα πολύ μεγάλο πρόβλημα. Αυτό που συνέβη δυστυχώς επιβεβαίωσε τους φόβους μας και μας έχει τρομοκρατήσει διότι υπάρχει η αίσθηση παντού ότι θα υπάρξει και συνέχεια. Σήμερα στους δρόμους η κυκλοφορία γίνεται με δυσκολίες προς το κέντρο των Βρυξελλών. Δυστυχώς ο τρόμος έχει κυριαρχήσει», σημειώνει στο protothema.gr.

 

 

 

 

 

 

protothema.gr

Related Articles