Ελλάδα

Μη Διαχείριση κρίσης + Μη Διαχείριση Οργής = ΒΙΑ + Πόλεμος;

 

 

“Η τουρκία σαν κράτος χορηγός της τρομοκρατίας τώρα δωροδοκείται από τους Ευρωπαίους.”

Αντί να τον πετάξουν έξω με τις κλωτσιές τον Νταβούντογλου οι ανθρωπιστές της Ευρώπης τον “δωροδοκούν” με 6,6 δις

όταν συνεδριάζουν οι μεγάλοι για το μέλλον της ανθρωπότητας χάνουμε κάθε ιδέα για το ανθρώπινο γένος

Τι θα πεις σε όλους αυτούς που θαλασσοπνίχτηκαν στο Αιγαίο και πλήρωσαν τους τούρκους δουλεμπόρους, ότι τώρα γυρνάτε πίσω στον εφιάλτη σας που λέγεται τουρκία;

Και οι μεν τούρκοι τα πήραν δυο φορές τα χρήματα για τους πρόσφυγες και λαθραίους.

Μια που τους έφεραν λαθραία στην Ελλάδα και μια που θα γυρίσουν πίσω στην τουρκία για να καταγραφούν σε λίστες αναμονής .

Τελικά αυτό που θέλουν να συμφωνήσουν με την Τουρκία είναι άτιμο και απάνθρωπο και πολλοί προδικάζουν την αποτυχία.

«Εξάγουμε τα προβλήματά μας και δίνουμε τα κλειδιά της Ευρώπης στην Τουρκία» δήλωσε ο πρόεδρος των Φιλελευθέρων Γκι Φερχόφστατ, στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, με την ευκαιρία της συζήτησης για τη συμφωνία ΕΕ-Τουρκίας για το προσφυγικό.

Αναλύοντας τη συμφωνία, ο κ. Φερχόφστατ τόνισε πως πρόκειται για μια προβληματική συμφωνία γιατί μιλάει για συλλογική απώθηση ατόμων, κάτι που απαγορεύεται από τη Σύμβαση της Γενεύης:

 

Δεν είναι κακό να κερδίζεις 6,6 δις από βοήθεια που προέρχεται από την ΕΕ.

Η τουρκία σαν κράτος χορηγός της τρομοκρατίας με την λογιστική υποστήριξη της ISIS όλα αυτά τα χρόνια , τώρα δωροδοκείται από τους Ευρωπαίους.

Και τα ερωτήματα πλέον βασανίζουν ανοικτά την σκεπτόμενη ακόμα όσο θα υπάρχει φυσικά ανθρωπότητα.

Ποιος δημιούργησε την κρίση και το μακελειό στην Συρία;

Πως οι κυβερνήσεις της ΕΕ έχουν καταδικάσει τους πολίτες τους σε προγράμματα οικονομικής λιτότητας και περικοπών στα δικαιώματα των εργαζομένων, και οι ίδιες οι αρχές μπορούν ξαφνικά να βρουν, με ευκολία, ατελείωτα μετρητά για να υποκύψει αυταρχικό καθεστώς της Τουρκίας ;

Ο Ερντογάν γνωρίζει ότι η ΕΕ είναι ένας χάρτινος τίγρης που φυσικά δεν χρειάζεται θηριοδαμαστή και παίζει παιχνίδια μαζί της ¨

ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΕΛΛΑΔΑ όχι για διακοπές αλλά για τράνζιτ .

¨Οι Αρχές της ΠΓΔΜ κρατούν κλειστό, για τρίτη συνεχόμενη ημέρα, το σημείο διέλευσης προσφύγων, στην ουδέτερη ζώνη μεταξύ Ειδομένης και Γευγελής.

Μέσα ενημέρωσης των Σκοπίων αναφέρουν ότι η χώρα θα οριστικοποιήσει το κλείσιμο των συνόρων με την Ελλάδα και θα απαγορεύσει τη διέλευση προσφύγων, μετά και τις χθεσινοβραδινές αποφάσεις της Σλοβενίας, της Κροατίας και της Σερβίας να θέσουν νέους περιοριστικούς όρους, «σφραγίζοντας» στην ουσία τον βαλκανικό διάδρομο.

¨Τόσκας: Να αποδεχθούν οι πρόσφυγες ότι τα σύνορα έκλεισαν -Θα μοιράσουμε φυλλάδια ενημέρωσης «Θα μοιράσουμε φυλλάδια στους ανθρώπους αυτούς λέγοντας τους ότι δεν υπάρχει ελπίδα να πάνε προς τα πάνω» ανέφερε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας.

Ο υπουργός μίλησε το απόγευμα στο δελτίο της ΕΡΤ1 αναφερόμενος στους χιλιάδες πρόσφυγες που είναι εγκλωβισμένοι στην Ειδομένη.

Υποστήριξε επίσης πως οι πρόσφυγες δεν θέλουν να πιστέψουν αυτή την εξέλιξη ωστόσο πρέπει να την αποδεχθούν. http://www.iefimerida.gr/news

Αυτό που φαίνεται στον κοινωνικό ορίζοντα της πατρίδας μας τις αμέσως επόμενες μέρες είναι όχι μόνο “η διαχείριση της ΚΡΙΣΗΣ” αλλά και “διαχείριση της ΟΡΓΗΣ” αυτού του κόσμου των προσφύγων.

Όλο αυτό το πράγμα ακροβατεί επικίνδυνα και γίνεται γενεσιουργός αιτία ΒΙΑΣ. Αυτό άλλωστε επιδιώκουν οι τοκογλύφοι του Εθνικού μας Χρέους και οι Τούρκοι συνεταίροι τους να μακελέψουν την Ελλάδα.

Το προσφυγικό έφερε το ΝΑΤΟ στο Αρχιπέλαγος του Αιγαίου και τα δυο θα φέρουν ΠΟΛΕΜΟ.

Ας πούμε πριν κλείσεις τα ΣΤΕΝΑ του ΒΟΣΠΟΡΟΥ που θα είναι και η ύστατη λύση, εμποδίζεις την χρήση των θαλασσίων διαδρόμων ναυσιπλοΐας-περασμάτων που οδηγούν στη Συρία;

και τι κάνεις;

Προσπαθείς να ποντίσεις στους ναυτικούς αυτούς διάδρομους πομπούς και πλέγματα ναρκών που θα μπορούσαν να ενεργοποιηθούν ακόμη και μέσω δορυφόρου;

Το σχέδιο φαντάζει καταπληκτικό…αξιολύπητοι πρόσφυγες..μνημονιακά εξουθενωμένοι και αποκαμωμένοι Έλληνες που δεν μπορούν να βγάλουν άχνα…πλεονέκτες δουλέμποροι τούρκοι και σουλτάνοι…όλοι στον σχεδιασμό του μεγάλου πολέμου και της παγκόσμιας γεωπολιτικής ανατροπής που αποφασίστηκε πριν χρόνια από συγκεκριμένα think tank ή policy institute ή research institute του κατ εξοχήν ανθρωποκτόνου που ξέρει πως ήρθε το τέλος του και θέλει να πάρει καμπόσους μαζί του.

Με πνευματική ευθύνη και συνείδηση

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

 

 

freepen.gr

Back to top button