Κύπρος

Πάφος: Έφοδος Δήμου και Αστυνομίας για ξήλωμα υποστατικού

Με συνοπτικές διαδικασίες προχωρεί ο Δήμος στην αποκατάσταση όπως αναφέρει ο Δήμαρχος, παρανομιών που χρονολογούνται από το 2001. Η εν λόγω περίπτωση αφορά υποστατικό το οποίο υπήρχε στην παραλία ΣΟΔΑΠ και λειτουργούσε χωρίς άδεια. Η άδεια που κατέχει η ιδιοκτήτρια του εν λόγω υποστατικού είναι άδεια πλανοδιοπώλησης. 
 
Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες υπάλληλοι του δημαρχείου με την συνοδεία αστυνομικής δύναμης βρέθηκαν νωρίς το πρωί στον χώρο.Εξάλλου αυτό που αναφέρει ο δικηγόρος των ιδιοκτητών είναι ότι ο Δήμαρχος πράττει εξω απο το πλαίσιο σύμβασης το οποίο υπάρχει. Συγκεκριμένα,ο δικηγόρος επικαλείται σύμβαση η οποία προνοούσε όπως αναφέρει προειδοποίηση για τέτοιες ενέργειες. Οι υπαλλήλοι του δήμου και οι αστυνομικοί ενήργησαν απροειδοποίητα συμπληρώνει. 
 
Εντωμεταξύ όπως αναφέρει στο SigmaLive ο Φαίδωνας Φαίδωνος, η ενέργεια αυτή του Δήμου βρίσκεται σε πλαίσια απόλυτης νομιμότητας μιας και απομακρύνει στην ουσία καθετί μη αδειούχο. 
Στην περίπτωση των δυο αυτών περιπτέρων συμπλήρωσε ο κ.Φαίδωνος, δεν υπάρχει καμιά νόμιμη άδεια ανέγερσης. Το υποστατικό αυτό λειτουργεί για χρόνια παράνομα και έξω από κάθε νομιμότητα ανέφερε ο δήμαρχος. 
 
«Στην εν λόγω κυρία, δόθηκε πριν χρόνια άδεια πλανοδιοπώλησης. Βάσει αυτής της άδειας λοιπόν η εν λόγω κυρία δημιούργησε το εν λόγω υποστατικό», ανέφερε ο Φαίδωνας Φαίδωνος. 

www.sigmalive.com

Related Articles