breaking newsΔιεθνή

Ζωντανή μέσα στο φέρετρο: Οι συγγενείς αντιλήφθηκαν ότι η 76χρονη ανέπνεε με δυσκολία

Κατά τη διάρκεια της αγρυπνίας η συγγενείς της 76χρονης αντιλήφθηκαν ότι ήταν ακόμα ζωντανή

Η Μπέλα Μοντόγια, 76 ετών, καταγράφηκε ως νεκρή σε νοσοκομείο την περασμένη εβδομάδα μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο και αφού την είχαν εξετάσει οι γιατροί. Ωστόσο κατά τη διάρκεια της αγρυπνίας, οι συγγενείς της γυναίκας από το Εκουαδόρ ανακάλυψαν έκπληκτοι ότι ήταν ακόμα ζωντανή, καθώς προσπαθούσε να αναπνεύσει, όπως αναφέρει το BBC.

Η κ. Μοντόγια βρίσκεται τώρα ξανά στο νοσοκομείο στην εντατική και το υπουργείο Υγείας του Ισημερινού έχει συστήσει επιτροπή για τη διερεύνηση του περιστατικού.

Σε ανακοίνωσή του, το υπουργείο ανέφερε ότι η γυναίκα υπέστη καρδιοαναπνευστική ανακοπή – απώλεια της αναπνοής και της καρδιακής λειτουργίας – και δεν ανταποκρίθηκε στις προσπάθειες ανάνηψης.

Ο γιατρός υπηρεσίας είχε επιβεβαιώσει τον θάνατό της.

Βίντεο

Βίντεο που κυκλοφόρησε στα social media δείχνει τους ανθρώπους γύρω από το φέρετρο να αντιλαμβάνονται τι συμβαίνει.

Ο γιος της, όπως αναφέρουν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, δήλωσε ότι η μητέρα του είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο γύρω στις 09:00 το πρωί και το μεσημέρι ένας γιατρός του είπε ότι]πέθανε.

Η κ. Μοντόγια τοποθετήθηκε στη συνέχεια σε φέρετρο για αρκετές ώρες μέχρι που την είδαν μέλη της οικογένειας να προσπαθεί να αναπνεύσει.

Αρχίζω να καταλαβαίνω τι συμβαίνει

Τώρα βρίσκεται στην εντατική στο ίδιο νοσοκομείο όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό της.

Ο γιος της σύμφωνα με το AFP δήλωσε: «Σιγά-σιγά καταλαβαίνω τι έχει συμβεί. Τώρα προσεύχομαι μόνο να βελτιωθεί η υγεία της μητέρας μου. Τη θέλω ζωντανή και στο πλευρό μου».

πηγή in.gr

 

Back to top button