breaking newsΕλλάδαΥΓΕΙΑ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Κ.Φαρσαλινός: «Κοροϊδία ότι με 2 δόσεις παίρνουμε πίσω την ελευθερία μας – Δούλεψε η επικοινωνιακή λοβοτομή»

Ο Κωνσταντίνος Φαρσαλινός, ιατρός και συνεργάτης-ερευνητής στο Πανεπιστήμιο Πατρών και στο Τμήμα Δημόσιας και Κοινοτικής Υγείας του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σχολιάζει τα όσα αποκάλυψε ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν για την 3η δόση. 

«Η διοίκησή μου σχεδίαζε αυτή τη δυνατότητα και αυτό το σενάριο εδώ και μήνες. Αγοράσαμε αρκετά εμβόλια, έτσι ώστε όταν φτάσει το όριο των οκτώ μηνών, να είστε έτοιμοι να κάνετε τον εμβολιασμό σας δωρεάν-αυτό το ενισχυτικό (booster) δωρεάν. Και το έχουμε διαθέσιμο», είπε στις 18 Αυγούστου ο Αμερικανός πρόεδρος.

Αυτή του τη φράση σχολιάζει ο Κ.Φαρσαλινός τονίζοντας πως οι κυβερνήσεις ήξεραν από την αρχή πως θα χρειαστεί τρίτη δόση, αλλά κοροϊδευαν τους πολίτες πως με 2 δόσεις του εμβολίου «θα πάρουν την ελευθερία τους πίσω». 

«Να τους ευχαριστήσουμε λοιπόν για την ασταμάτητη κοροϊδία των τελευταίων μηνών ότι με τις 2 δόσεις των εμβολίων παίρνουμε πίσω την ελευθερία μας, εξαφανίζουμε τον ιό και επιτυγχάνουμε το τείχος ανοσίας (κι αν συνέβαινε, για πόσο;). Ενώ γνώριζαν εδώ και μήνες, όπως άλλωστε εμμέσως πλην σαφώς υπονοούσαν και οι κατασκευάστριες εταιρείες των εμβολίων. 

Ας συνεχίζουμε να καθυβρίζουμε τους “αιρετικούς, ψεκασμένους αντιεμβολιαστές” επειδή έλεγαν ότι δεν γνωρίζουμε το χρονικό διάστημα της προστασίας από τα εμβόλια, ότι θα χρειάζονται επαναληπτικές δόσεις και ότι ο ιός πιθανώς να παραμείνει ενδημικός. Όπως υπονοούσαν οι “αιρετικές, ψεκασμένες αντιεμβολιάστριες” εταιρείες-παραγωγοί άλλωστε. 

Ας βροντοφωνάξουμε για άλλη μια φορά πόσο λάθος έκαναν αυτοί που έπεσαν μέσα σε όλα, κι ας δοξάσουμε τους γραφικούς ηχορρυπαντές της αντικειμενικής ενημερωτικής μονοκρατορίας που έχουν κάνει το ψέμα ρουτίνα της καθημερινότητας (ίσως και επάγγελμα;). Ας βροντοφωνάξουμε για άλλη φορά πόσο αλήτης είναι ο 23χρονος τενίστας που δεν εμβολιάζεται για τον ελάχιστο κίνδυνο που διατρέχει, ενώ ταυτόχρονα αφήνουμε το 27,9% των συνανθρώπων μας άνω των 80 ετών χωρίς ούτε μια δόση εμβολίου. Κι ας συνεχίσουμε να δοξάζουμε τον ολοκληρωτισμό των χυδαίων “δημοκρατικών” εκβιασμών…

Τελικά η επικοινωνιακή λοβοτομή των τελευταίων μηνών έχει δουλέψει καλύτερα, στο σύνολο της κοινωνίας, απ’ όσο οι χιλιάδες χειρουργικές λοβοτομές των δεκαετιών του 1940 και 1950 (άλλη μια ανακάλυψη της αδιαμφισβήτητης επιστήμης, βραβευμένη με Νόμπελ μάλιστα). It’s all about politics, stupid…», γράφει χαρακτηριστικά ο Κ.Φαρσαλινός.

 

pronew

Back to top button