breaking newsΔιεθνή

Στο νοσοκομείο η Κέιτ Μίντλετον – Υποβλήθηκε σε σοβαρή χειρουργική επέμβαση στην κοιλιά

Ανησυχία έχει προκαλέσει στη Βρετανία η είδηση ότι η Πριγκίπισσα της Ουαλίας Κέιτ Μίντλετον υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται μεν ότι η επέμβαση ήταν προγραμματισμένη (έγινε χθες), ωστόσο σημειώνεται ότι η Κέιτ Μίντλετον θα μείνει στο νοσοκομείο από 10 έως 14 ημέρες και στη συνέχεια θα επιστρέψει στο σπίτι της στο Γουίνδσορ για να αναρρώσει πλήρως αλλά και ότι δεν θα επιστρέψει στα καθήκοντά της παρά μετά το Πάσχα το οποίο είναι στις 31 Μαρτίου.

Η μελλοντική Βασίλισσα της Βρετανίας, νοσηλεύεται στο London Clinic, που βρίσκεται στο Κεντρικό Λονδίνο. Εκεί, είχε νοσηλευθεί και ο Πρίγκιπας Φίλιππος αλλά και η Πριγκίπισσα Μαργαρίτα (αδερφή της Ελισάβετ) όπως και η ηθοποιός Ελίζαμπεθ Τέιλορ και το Τζον Φ. Κέννεντι και πρόκειται για το μεγαλύτερο ιδιωτικό νοσοκομείο της Βρετανίας.

Η επίσημη ανακοίνωση από το Παλάτι του Κένσινγκτον αναφέρει: 

«Η Βασιλική Υψηλότητα Πριγκίπισσα της Ουαλίας εισήχθη χθες στο νοσοκομείο για προγραμματισμένη χειρουργική επέμβαση. Η χειρουργική επέμβαση ήταν επιτυχής και αναμένεται ότι θα παραμείνει στο νοσοκομείο για δέκα έως δεκατέσσερις ημέρες, πριν επιστρέψει στο σπίτι της για να συνεχίσει την ανάρρωσή της. Με βάση τις τρέχουσες ιατρικές συμβουλές, είναι απίθανο να επιστρέψει στα δημόσια καθήκοντά της έως μετά το Πάσχα.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας εκτιμά το ενδιαφέρον που θα προκαλέσει αυτή η δήλωση. Ελπίζει ότι το κοινό θα κατανοήσει την επιθυμία της να διατηρήσει όσο το δυνατόν περισσότερη κανονικότητα για τα παιδιά της και την επιθυμία της να παραμείνουν απόρρητα τα της υγείας της. Ως εκ τούτου, το παλάτι του Κένσινγκτον θα παρέχει ενημερώσεις σχετικά με την πρόοδο της Αυτής Βασιλικής Υψηλότητας μόνο όταν υπάρχουν σημαντικές νέες πληροφορίες για να μοιραστούν.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας επιθυμεί να ζητήσει συγγνώμη από όλους τους ενδιαφερόμενους για το γεγονός ότι πρέπει να αναβάλει τις επερχόμενες υποχρεώσεις της. Ανυπομονεί να επανέλθει στα καθήκοντά της, το συντομότερο δυνατό».

Δεν είναι καρκίνος

Από τη στιγμή που έγινε γνωστή η είδηση για την κατάσταση της υγείας της Πριγκίπισσας της Ουαλίας τα σενάρια δίνουν και παίρνουν. Σύμφωνα με βρετανικά ΜΜΕ δεν πρόκειται για κάποια μορφή καρκίνου.

Και ο Πρίγκιπας Γουίλιαμ θα ματαιώσει πολλές από τις υποχρεώσει του καθώς όπως τονίζουν πηγές από το Παλάτι θα πρέπει να υποστηρίξει την οικογένειά του αλλά και να βρίσκεται στο πλευρό της συζύγου του όσο θα είναι στο νοσοκομείο.

PrimeNews.

Back to top button