breaking newsΕλλάδα

Τnv παρέμβασn τnς Europol ζnτά η Eυρωβoυλn για τiς υπoκλoπες και …ο Mnτσoτακnς “κnρυξε πoλεμo” στoν Πoυτιv ! ! !

 

Σοβαρότατη εξέλιξη είχαμε πριν από λίγο αναφορικά με το σκάνδαλο των υποκλοπών. Λίγα μόλις εικοσιτετράωρα μετά τη συνάντηση που είχε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Μέγαρο Μαξίμου, με την αντιπρόεδρο της Κομισιόν για τις Αξίες και τη Διαφάνεια, Βιέρα Γιούροβα, η επιτροπή PEGA του Ευρωκοινοβουλίου ζήτησε συνδρομή της Europol για τα παράνομα λογισμικά σε Ουγγαρία, Πολωνία, Ελλάδα, Ισπανία!

 

 

 

 

Πρόκειται για μία εξαιρετικά σημαντική εξέλιξη με απρόβλεπτες συνέπειες για τον ίδιο τον πρωθυπουργό. Να σημειωθεί ότι λίγο μετά την συνάντηση, το Μέγαρο Μαξίμου εξέδωσε μία απίστευτη ανακοίνωση, η οποία φυσικά αναμεταδόθηκε αμάσητη από το σύνολο των φιλοκυβερνητικών ΜΜΕ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η συζήτηση του Μητσοτάκη με την αντιπρόεδρο της Κομισιόν αναλώθηκε στο να επαναλάβει ο πρωθυπουργός το πόσο πρόθυμος είναι να συγκρουστεί με τον κακό Πούτιν, δίνοντας την εντύπωση πως το θέμα των υποκλοπών είχε λήξει!

Εδώ αποδεικνύεται πως το σκάνδαλο όχι μόνο δεν έχει κουκουλωθεί, αλλά αναλαμβάνει δράση η ίδια η ΕΕ απαιτώντας μάλιστα την εμπλοκή της Europol!

 

 

Είναι εμφανές ότι παρά τα παραπλανητικά δημοσιεύματα που εκπορεύονται από το Μαξίμου, ο κλοιός γύρω από τον Κυριάκο Μητσοτάκη σφίγγει ασφυκτικά.

 

πηγη

Back to top button