Διεθνή

Αυστριακοί αποδοκίμασαν τον καγκελάριο Φάιμαν για το κλείσιμο των συνόρων

«Βέρνερ, βγες έξω από τη δεξιά γωνία»

image
Φοιτητές της οργάνωσης των Αυστριακών Σοσιαλδημοκρατών αποδοκίμασαν με σφυρίγματα, πλακάτ και συνθήματα τον καγκελάριο Βέρνερ Φάιμαν, για την πολιτική της κυβέρνησής του στην προσφυγική κρίση και τη συμπόρευση του με τις χώρες του Βίσενγκραντ στο κλείσιμο των συνόρων.

image

«Βέρνερ, βγες έξω από τη δεξιά γωνία» και «Σφύριγμα τέλους του αγώνα για τον Φάιμαν», ανέφεραν μερικά από τα πλακάτ των διαδηλωτών, ενώ ο Φάιμαν υπερασπίστηκε την πολιτική του λέγοντας πως η χώρα δεν μπορεί να δεχθεί όχι εκατομμύρια μετανάστες, «αλλά ούτε διακόσιες-τριακόσιες ή τετρακόσιες- χιλιάδες».

image

«Είναι καιρός να αλλάξουμε τον αρχηγό του κόμματος, καθώς η πολιτική του Βέρνερ Φάιμαν δεν έχει πλέον καμία σχέση με τη Σοσιαλδημοκρατία», δήλωσε η πρόεδρος της φοιτητικής οργάνωσης Ραφαέλα Τσέρνιτς. «Γίνεται λόγος για ανώτατα όρια, για ημερήσια όρια και για τιμές αναφοράς, σαν να μιλάει κανείς για αντικείμενα που ζητούν την εισαγωγή τους, όμως στον ανθρωπισμό δεν υπάρχει κανένα ανώτατο όριο και καμία τιμή αναφοράς», προσέθεσε.

 

 

 

athensvoice.gr

Back to top button