Διεθνή

ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ! – Το ISIS κάνει δημοσκόπηση για τον επόμενο στόχο


Οι ισλαμιστές πανηγυρίζουν για τις δύο πολύνεκρες επιθέσεις στις Βρυξέλλες και προχωρούν τώρα στη διεξαγωγή δημοσκόπησης για να αποφασίσουν ποια πόλη ή χώρα θα έπρεπε να είναι ο επόμενος στόχος της οργάνωσης.

Θεωρείται μάλιστα πολύ πιθανό ο ISIS να χτυπήσει την επόμενη φορά πυρηνικές εγκαταστάσεις και να μην περιοριστεί σε πολυσύχναστα σημεία όπως τώρα και το Νοέμβριο στο Παρίσι.
Το στοιχείο αυτό προκαλεί φρίκη και τρόμο στις Ευρωπαϊκές αρχές και όχι μόνο, καθότι αποκαλύπτεται ότι σχέδιο των τρομοκρατών ήταν να χτυπήσουν τους πυρηνικούς σταθμούς του Βελγίου και όχι το αεροδρόμιο και το μετρό, κάτι που αποδείχθηκε ως εναλλακτική και εύκολα υλοποιήσιμη λύση με τις αστυνομικών αρχές στις Βρυξέλλες να πιάνονται στον ύπνο. Αυτό που τους χάλασε τα “πυρηνικά” σχέδια ήταν η σύλληψη του Αμπντεσλάμ.
Φαίνεται λοιπόν πώς η κατάσταση έχει ξεφύγει και σύμφωνα με την WashingtonTimes σε δημοσκόπηση που διεξάγεται στο forumal-Minbar, το οποίο χρησιμοποιείται από εξτρεμιστές τίθεται από τον ISIS το ερώτημα στους χρήστες του: «Ποια θα πρέπει να είναι τα χρώματα που θα φωτιστεί ο Πύργος του Άιφελ την επόμενη φορά;».
Η ερώτηση ήρθε λίγες ώρες μετά τον συμβολικό φωτισμό του πύργου του Άιφελ, όπως και άλλων ιστορικών μνημείων ανά τον κόσμο, στα χρώματα της σημαίας του Βελγίου ως ένδειξη συμπαράστασης και αλληλεγγύης στο βελγικό λαό και μπορεί να φαίνεται ως αστεία, αλλά δεν είναι καθ” όλου.
Στη συγκεκριμένη δημοσκόπηση το Ηνωμένο Βασίλειο βρίσκεται στην κορυφή της λίστας, με τους μισούς χρήστες του forum να τοποθετούν το τρομοκρατικό χτύπημα εκεί. Στην κορυφή της λίστας των… προτιμήσεων και η Ρωσία που έχει εξαϋλώσει τα μέλη του ISIS στη Συρία, αλλά και οι ΗΠΑ.

 

 

 

ΠΗΓΗ: pronews.gr
Back to top button