Διεθνή

Πούτιν σε πρωθυπουργό Λουξεμβούργου: ”οι στρατιωτικές βιολογικές δραστηριότητες στην Ουκρανία αποτελούν τεράστιο κίνδυνο για Ρωσία και Ευρώπη!!” Πούτιν: σε Ουκρανία το Πεντάγωνο ανέπτυξε στρατιωτικά προγράμματα βιολογικών όπλων με πειράματα σε δείγματα κορονοιών!!!

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν, σε συνομιλία με τον πρωθυπουργό του Λουξεμβούργου, Xavier Bettel, σημείωσε την απαράδεκτη φύση των αμερικανικών στρατιωτικών-βιολογικών δραστηριοτήτων στην Ουκρανία, αναφέρει η υπηρεσία Τύπου του Κρεμλίνου.
Ο Πούτιν σημείωσε τον απαράδεκτο χαρακτήρα των στρατιωτικών-βιολογικών δραστηριοτήτων των ΗΠΑ στην Ουκρανία, που αποτελεί τεράστιο κίνδυνο τόσο για τη Ρωσία όσο και για ολόκληρη την Ευρώπη.
Aυτά στις 19/3/22 ενώ στις 16/3/22 ο Πούτιν σε τηλεδιάσκεψη τόνισε:

”υπήρχε επίσης ένα δίκτυο δεκάδων εργαστηρίων που λειτουργούσε στην Ουκρανία όπου στρατιωτικά προγράμματα βιολογικών όπλων συμπεριλαμβανομένων πειραμάτων με δείγματα κορονοιών, άνθρακα , χολέρας, αφρικανικής πανώλης των χοίρων και άλλων θανατηφόρων ασθενειών διεξάγονταν υπό την καθοδήγηση και την οικονομική υποστήριξη του Πεντάγωνου. Τα ίχνη αυτών των μυστικών προγραμμάτων καλύπτονται τώρα με επιμονή…”

dimpenews.com

Back to top button