breaking newsΕλλάδα

Οι μετανάστες που εισέβαλαν στην Ελλάδα, θα είναι το άλλοθι και η δικαιολογία για την Τουρκία

Αλλοδαποί στις Καστανιές του Έβρου, που αποπειράθηκαν να εισβάλουν μαζικά στην Ελλάδα και να καταλάβουν τα σύνορα

Το προσωπείο, έχει πλέον πέσει. Αυτό που γίνεται στα νησιά και στον Έβρο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί παρά μόνο έως εισβολή. Μπορεί οι εισβάλλοντες να μην πυροβολούν, τώρα, αλλά το κακό που θα προκαλέσουν στο μέλλον, θα είναι εξίσου θανατηφόρο.

Ενώ η Ευρώπη έχει κλείσει τα σύνορα , ακόμα και στους ίδιους τους πολίτες της, λόγο κορονοϊού, η Τουρκία εσκεμμένα και κακόβουλα σπρώχνει παράνομους, οικονομικούς μετανάστες, στην Ελλάδα, εισβάλει και διακορεύει την Κυπριακή ΑΟΖ, και το κατοχικό καθεστώς αντιδρά στην δωρεάν φαρμακευτική βοήθειας από την Κυπριακή Δημοκρατία, επιδιώκοντας αναγνώριση κράτους.

Σκοπός της Τουρκίας δεν είναι φιλανθρωπικός, δεν κινείτε από ευσπλαχνία για την ευημερία των ανθρώπων αυτών, αλλά από λαγνεία να αναβιώσει την, πάλε ποτέ, Οθωμανική Αυτοκρατορία.

Η Τουρκία που θέλει να παρουσιάζετε έως ηγέτιδα του Μουσουλμανικού κόσμου, και προστάτιδα των απανταχού της γης αδικημένων μουσουλμάνων, σιγά και σταθερά δημιουργεί τις προϋποθέσεις για μια καινούργια εισβολή.

Ο Νταβούτογλου μας είπε: «Και να μην υπήρχε ούτε ένας Τουρκοκύπριος στο Νησί, θα έπρεπε να τον ανακαλύψουμε». Γιατί άραγε; Για να μπορεί σε βάθος χρόνου να έχει λόγο και ρόλο στην Κύπρο. Αυτό ακριβός γίνετε τώρα στην νησιώτικη Ελλάδα μας και Έβρο. Η Τουρκία ανακαλύπτει την δικαιολογία.

Η Τουρκία, αμφισβητεί την συνθήκη της Λοζάνης και διεκδικεί το μισό Αιγαίο και όχι μόνο. Οι Τουρκικές βλέψεις στον Ελληνικό χώρο, φτάνουν μέχρι Θεσσαλονίκη και Νέστο ποταμό, τα νησιά του Αιγαίου και ολόκληρη την Κύπρο. Αυτά καθορίζει ο Τουρκικός Εθνικός Όρκος, της τελευταίας Οθωμανικής Βουλής.

Στην Κύπρο, για χάριν μίας μειονότητας του 18%, υπέσκαψε και αμφισβήτησε την υπόσταση της Κυπριακής Δημοκρατίας από το 1960. Διεκδίκησε για την ασφάλεια και ευημερία της το μισό νησί. Το 1974, με συνεργάτες την Χούντα, και την σιωπηλή ανέχεια της διεθνής κοινότητας, και Καραμανλικής μεταπολίτευσης, εισέβαλε, την κατέλυσε, και κατέχει έκτοτε το 43% του εδάφους της.

Η Κύπρος ήταν μία προάσκηση.

Οι ορδές των Μουσουλμάνων οι οποίες έχουν εισβάλει στα νησιά μας και στον Έβρο, είναι το άλλοθι της Τουρκίας. Σε βάθος χρόνου θα εισβάλει για να τους υπερασπιστεί. Η Ευρώπη θα γονατίσει, και θα την αφήσει, γιατί θα φοβάται για την δική της σταθερότητα και ασφάλεια, από τις ορδές των μουσουλμάνων, που τρέφει σαν φίδια στους κόρφους της. Μπορεί, εμείς σαν Ευρωπαίοι να είμαστε αλληλέγγυοι σε Ευρωπαίους και μη, αλλά δυστυχώς αυτοί στους οποίους δίνουμε καταφύγιο, αντί να ενστερνίζονται και να μαθαίνουν από τις δικές μας αξίες, θέλουν να επιβάλουν τις δικές τους. Αξίες οι οποίες έχουν αναθρέψει, στις χώρες τους, την τυραννία από την οποίαν έτρεξαν για να σωθούν στην Ευρώπη.

Η Ευρώπη ανήκει στους Ευρωπαίους, και όποιος ζητά καταφύγιο σε αυτήν πρέπει να εξευρωπαϊστεί, και όχι το αντίθετο. Η Ευρώπη, εάν θέλει να παραμείνει δυνατή, ώστε να μπορεί να είναι αλληλέγγυα στα κράτη μέλη της, και σε αυτούς που αξίζουν πραγματικά την βοήθειά της, πρέπει να αναθεωρήσει την πολιτική της, ως προς τις διαδικασίες και κριτήρια με τα οποία δέχεται πολιτικούς, ή άλλος πως, πρόσφυγες. Πρέπει να κλείσει τα εξωτερικά της σύνορα, και να βοηθήσει οικονομικά και στρατιωτικά τις χώρες της πρώτης γραμμής.

Επιβάλλεται, η Ελλάδα, εάν θέλει να παραμείνει ελεύθερη και Ελληνική, με συνοπτικές διαδικασίες, (της το επιτρέπει ο νόμος), ομαδικά να απελάσει όλους τους παράνομους μετανάστες και να κλείσει τα σύνορά της. Το ίδιο πρέπει να πράξουμε και στην Κύπρο.

Αντώνης Κ. Σιβιτανίδης, M.Sc., B.Sc.

Μέλος Εκτελεστικού Γραφείου ΔΗ.ΚΟ.

www.sivitanidis.com

infognomonpolitics

Back to top button