Ελλάδα

ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ «ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ» ΤΟΝ ΤΣΑΚΑΛΩΤΟ: Ο Τσίπρας ψάχνει τον αντικαταστάτη του

Μέχρι τη Γερμανία έφτασαν οι φήμες παραίτησης του Ευκλείδη Τσακαλώτου, λόγω των αιματηρών απαιτήσεων των δανειστών.
Μάλιστα, κάποια γερμανικά ΜΜΕ θεωρούν δεδομένη την οικειοθελή αποχώρηση του υπουργού Οικονομικών, ο οποίος -όπως αναφέρουν- δεν δείχνει διατεθειμένος -σε αντίθεση με τον πρωθυπουργό- να υποκύψει στις πιέσεις των δανειστών. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, κόκκινο πανί για τον κ. Τσακαλώτο είναι η μείωση του αφορολόγητου στα 8.181 ευρώ, με τον ίδιο να δηλώνει ότι είναι διατεθειμένος ακόμα και να παραιτηθεί.

tsakalotos paraitisi mesa

Το Ntv αναρωτιέται αν θα αποχωρήσει ο υπουργός Οικονομικών της Ελλάδας, Ευκλείδης Τσακαλώτος. «Ο Έλληνας πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, θα πρέπει ίσως σύντομα να ψάχνει για έναν νέο υπουργό Οικονομικών», αναφέρει. Και προσθέτει: «Ο Ευκλείδης Tσακαλώτος θέλει να παραιτηθεί».
Η Βild σε δημοσίευμά της κάνει λόγο για οξεία πολιτική και οικονομική κρίση στην Ελλάδα, επισημαίνοντας ότι την ώρα που η χώρα ξεμένει από χρήματα, μέλη της ελληνικής κυβέρνησης απειλούν με παραίτηση. Μάλιστα υποστηρίζει ότι ο διάδοχος του Γιάνη Βαρουφάκη, Ευκλείδης Τσακαλώτος, απειλεί με παραίτηση: «Tην ώρα που η χώρα ξεμένει από χρήματα, η πολιτική κατάσταση στη χώρα επιδεινώνεται. Ο υπουργός Οικονομικών της Ελλάδας απειλεί με παραίτηση».

 

 

 

 

 

crashonline.gr
Back to top button