Διεθνή

Σε Γηροκομείο στις Βρυξέλλες που ήταν όλοι εμβολιασμένοι προσωπικό,υγειονομικοί και τρόφιμοι νόησαν 20 τρόφιμοι από covid19 και οι 7 πέθαναν. Αυτοί που μολύνθηκαν άλλοι είχαν συνοσηρότητα άλλοι είχαν σχετικά καλή υγεία!!Νέα παραλλαγή η Κολομβιανή!!

Σε Γηροκομείο στο Βέλγιο που ήταν όλοι εμβολιασμένοι προσωπικό, υγειονομικοί και τρόφιμοι νόησαν 20 τρόφιμοι από covid19 και οι 7 πέθαναν. Αυτοί που μολύνθηκαν άλλοι είχαν συνοσηρότητα άλλοι είχαν σχετικά καλή υγεία!!Εμβολιακή Διάψευση!!

Πώς μια νέα παραλλαγή σκότωσε επτά κατοίκους σε ένα γηροκομείο στο Βέλγιο. Oι 20 που μολύνθηκαν και οι 7 εξ αυτών που πέθαναν ήταν όλοι εμβολιασμένοι όπως και όλοι οι τρόφιμοι και το προσωπικό, υγειονομικοί. Οπότε ο υποχρεωτικός εμβολιασμός υγειονομικός είναι νεκρό γράμμα. Ολοι εμβολιασμένοι αλλά καθόλου απρόσβλητοι!!
Μια νέα παραλλαγή, που δεν είναι ακόμη πολύ παρούσα στο Βέλγιο, έχει μολύνει είκοσι τροφίμους σε ένα γηροκομείο που βρίσκεται στο Zaventem (μέσα στις Βρυξέλλες όπου και το αεροδρόμιο) στο Βέλγιο. Μεταξύ αυτών, επτά άνθρωποι πέθαναν ενώ ήταν όλοι εμβολιασμένοι.
Επτά τρόφιμοι ενός γηροκομείου που βρίσκεται στο Zaventem βορειοανατολικά των Βρυξελλών (Βέλγιο) πέθαναν μετά τη μόλυνση από μια νέα παραλλαγή του Covid-19. Αυτή η τελευταία η αποκαλούμενη, Κολομβιανή, εξακολουθεί να είναι πολύ λίγο παρούσα στη χώρα. «Γνωρίζουμε ότι αυτή η νέα παραλλαγή βρίσκεται στο Βέλγιο από τα τέλη Ιουνίου, αλλά σε πολύ μικρό ποσοστό», εξηγεί ο ιολόγος Marc Van Ranst στη γαλλόφωνη βελγική εφημερίδα La Libre. Σύμφωνα με μια έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο Ηνωμένο Βασίλειο, δεν είναι πιο μεταδοτική από αυτές που είναι ήδη γνωστές.

Είκοσι τρόφιμοι μολύνθηκαν, επτά θάνατοι
Από τον πρώτο εντοπισμό του στις 16 Ιουλίου, οι κάτοικοι καθώς και το προσωπικό υγειονομικής περίθαλψης είχαν τεθεί σε καραντίνα και είχαν θεσπιστεί μέτρα για τον περιορισμό της εξάπλωσης αυτής της νέας παραλλαγής.

Οι λοιμώξεις παρέμειναν περιορισμένες σε αυτήν την υπηρεσία για ασθενείς με άνοια. Συνολικά, είκοσι άνθρωποι μολύνθηκαν και επτά από αυτούς πέθαναν μέσα σε δύο εβδομάδες. Η υγεία τους ήταν αρκετά ποικίλη: άλλοι ήταν ήδη σοβαρά άρρωστοι, άλλοι τα πήγαιναν σχετικά καλά.

Όλοι εμβολιασμένοι
Όλο το προσωπικό υγειονομικής περίθαλψης καθώς και οι 20 μολυσμένοι ασθενείς είχαν εμβολιαστεί, με εξαίρεση έναν φοιτητή
. “Δεν έχουμε ιδέα πώς ο ιός εισήλθε στο θάλαμο”, δήλωσε η επικεφαλής της φροντίδας και του ανθρώπινου δυναμικού της μονάδας η Kathleen Boydens στο La Libre.

Είκοσι κρούσματα της λεγόμενης «κολομβιανής» παραλλαγής έχουν ήδη εντοπιστεί στο Βέλγιο και παρακολουθούνται στενά. Όσον αφορά τα γηροκομεία, «εννέα εστίες εντοπίστηκαν στη Φλάνδρα, εκ των οποίων οι τέσσερις με περισσότερους από πέντε τροφίμους μολυσμένους. Περιγράφει η Ria Vandereyt, εκπρόσωπος του Φλαμανδικού Οργανισμού Υγείας.

Αυτό που ανησυχεί περισσότερο τους επαγγελματίες υγείας και τους επιδημιολόγους είναι ότι όλοι όσοι πέθαναν εμβολιάστηκαν και λίγα είναι γνωστά για το νέο στέλεχος B.1.621, που εντοπίστηκε για πρώτη φορά στην Κολομβία τον Ιανουάριο του 2021.

Μια ασάφεια της προέλευσης της μόλυνσης
Η ασάφεια γύρω από αυτήν τη μόλυνση παραμένει, αλλά ο Φλαμανδικός Οργανισμός Υγείας προσπαθεί να ξεκαθαρίσει την κατάσταση. Ένας ασυμπτωματικός επισκέπτης θα ήταν στη ρίζα αυτής της νέας πηγής μόλυνσης. Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο, «Το άτομο είχε επισκεφθεί το γηροκομείο λίγες ημέρες πριν να πραγματοποιήσει ένα τεστ που βγήκε θετικό. “

“Η πρώτη μόλυνση – η επαφή του επισκέπτη – συνέβη το πρώτο μισό του Ιουλίου”, συνεχίζει στο La Libre. Οι επαφές υψηλού κινδύνου του πρώτου μολυσμένου τροφίμου τέθηκαν αμέσως σε καραντίνα και υποβλήθηκαν σε τεστ. «Το πληγέν τμήμα υποδέχεται άτομα με άνοια, γεγονός που καθιστά την καραντίνα δύσκολη. Όταν προέκυψε ότι υπήρχαν πολλαπλές μολύνσεις, η εγκατάσταση προχώρησε σε τεστ και απομόνωση. “.ouest-france 6/8/21

Θα κάνουν και 4η δόση για Κοολομβιανή; αφού η 3η επινοήθηκε για Δέλτα και ούτω καθ΄εξής;;;εμβολιακό αδιέξοδο. Πρέπει ν΄αναπτυχθούν θεραπείες που είναι και λιγότερο κοστοβόρες και με λιγότερες παρενέργειες και στοχευμένα στους νοσούντες και ν’αφήσουν στην υγεία τους τους υγιείς οργανισμούς ν΄αφήσουν τα πειράματα με πειραματικά ψευδεπίγραφα ”εμβόλια” που εγνωσμένης αναποτελεσματικότητας κι επικινδυνότητας ..όσο για την υποχρεωτικότητα το γινάτι βγάζει μάτι..

dimpenews.com

Back to top button