breaking newsΔιεθνή

Φρίκη στην Τουρκία: Απαγωγέας στραγγάλισε το 12χρονο θύμα του – Δεν του έδιναν λύτρα

Αποτροπιασμό έχει προκαλέσει στην Τουρκία η βάναυση δολοφονία, ενός 12χρονου ο οποίος έπεσε θύμα απαγωγής και στραγγαλίστηκε από έναν 43χρονο που ζητούσε λύτρα ύψους 400.000 ευρώ, από την οικογένεια του παιδιιού.

Ο έφηβος Χαλέντ Χαγιακέντ, ο οποίος ήταν γιος κοσμηματοπώλη από τη Συρία και ζούσε με την οικογένειά του στη Μερσίνα, απήχθη το μεσημέρι της Δευτέρας ενώ έπαιζε στον κήπο της πολυκατοικίας όπου διέμενε.

Αμέσως μετά την απαγωγή, όπως μεταδίδουν τουρκικά μέσα ενημέρωσης, άγνωστος τηλεφώνησε στην οικογένειά του και ζήτησε λύτρα 400.000 ευρώ απειλώντας ότι σε περίπτωση που ενημερωθεί η αστυνομία, θα σκότωνε το αγόρι. Ο πατέρας του παρ’ολα αυτά επικοινώνησε με την αστυνομία που μετέβη στο σημείο μετά την ειδοποίηση, έκανε έρευνα και εξέτασε τα πλάνα της κάμερας ασφαλείας.

Το παιδί όπως διαπίστωσαν οι αστυνομικοί δεν είχε απομακρυνθεί από το σπίτι του, και εντόπισαν το άψυχο σώμα του τυλιγμένο σε χαλί, σε ένα υπόγειο. Όπως διαπιστώθηκε, αιτία θανάτου του ήταν ο στραγγαλισμός. Οι υποψίες στράφηκαν άμεσα στον 43χρονο επιστάτη του κτηρίου ο οποίος ήταν και ο μοναδικός που είχε κλειδιά για το υπόγειο. Οι κάμερες είχαν απενεργοποιηθεί τις ώρες της απαγωγής του 12χρονου Χαλέντ.

Τελικά οι αστυνομικοί που ανέλαβαν την υπόθεση συνέλαβαν τον Hasan C. τον οποίο κατηγορούν για τη δολοφονία του 12χρονου.

Όπως κατήγγειλε, μάλιστα, ένοικος του κτηρίου ο δολοφόνος είχε το θράσος να συμμετέχει στις έρευνες για τον εντοπισμό του παιδιού.

πηγή newsbomb.gr

 

Back to top button