Διεθνή

Η Carla Del Ponte ζητάει μετά του Μιλόσεβιτς και το κεφάλι του Άσαντ ……

»Oι εκδορείς έφθασαν » ……η Carla Del Ponte η Ελβετίδα  »τζιχαντίστρια των Βαλκανίων » ζητάει το κεφάλι του Άσαντ.
Η Επιτροπή Έρευνας του ΟΗΕ για τη Συρία έχει αρκετές αποδείξεις για να καταδικάσει το πρόεδρο Bachar al-Assad για εγκλήματα πολέμου  »εγώ είμαι πεπεισμένη », ανέφερε σε κυριακάτικη συνέντευξή της ένα από τα  »εξέχοντα » μέλη της , η γνωστή άγνωστη του διεθνούς  »παραδικαστικού της Χάγης » η  »αδιάφθορη » Carla Del Ponte,  ενώ ανακοίνωσε την πολύκροτη παραίτησή της.
Η τ. Γ. εισαγγελέας  του δικαστηρίου για την π. Γιουγκοσλαβία, ειδική σε θέματα εγκλημάτων πολέμου με θέση πάντα αμερόληπτη υπέρ του αμερικάνικου νατοικού επεκτατισμού, των διαμελισμών χωρών, τη δημιουργία ισλαμιστικών προτεκτοράτων, τη δημιουργία κρατών-βάσεων του αμερικάνικου στρατού  έδωσε τη συνέντευξη στις ελβετικές εφημερίδες Le Matin Dimanche και SonntagsZeitung.
« Αλλά λόγω του veto της Ρωσίας στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ για τη δημιουργία Διεθνούς Δικαστηρίου δεν θα υπάρξει καμιά κατηγορία ούτε ειδικό δικαστήριο για τη στιγμή », πρόσθεσε.
Αυτή η κατάσταση είναι « απογοητευτική », « αυτό είναι μια « τραγωδία », ψέλισε η διεθνώς αναγνωρισμένη τραγωδός με κοπετό και κλάμμα χιλιάδων κροκοδείλων και συνέχισε: « χωρίς δικαιοσύνη στη Συρία δεν θα υπάρξει ποτέ ειρήνη και επομένως κανένα μέλλον.Έμμεσα πλην σαφώς ως  »βαποράκι » μεταφέρει την απαίτηση των δυτικών.Δεν πρόκειται για εκτίμηση αλλά για απαίτηση.Δώστε τον Άσαντ για να σταματήσει ο πόλεμος.Ωμός εκβιασμός………Μιλόσεβιτς,Karadzic,Mladic …..και τώρα Άσαντ….
Η ιστορία επαναλαμβάνεται μόνο ως φάρσα και αυτό την κάνει να χάνει την αξιοπιστία της.Η ιστορία δεν επαναλαμβάνεται παρά ως εκδίκηση και είναι η ώρα της εκδίκησης….
Η Ντελ Πόντε σήμερα παραδέχθηκε τον πραγματικό λόγο της παραίτησής της.Απέτυχε αυτή τη φορά, απέτυχε στην προσαγωγή του Άσαντ στο Διεθνές Δικαστήριο.Σήμερα ομολογεί την ήττα της και είναι οικτρή ήττα ,ταπεινωτική ήττα ιδεολογική,γεωστρατηγική όλου του δυτικού στρατοπέδου και των συμμάχων του των Μοναρχιών του  Κόλπου..

dimpenews.com

Back to top button