NEA TAΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝΕλλάδα

Οι γονείς των παιδιών ήταν, είναι, και θα είναι πάντα και μόνο 2… Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΚΑΙ Η ΜΑΜΑ. Τα άλλα είναι εφευρέσεις τεράτων

Γράφει ο Βαφειάδης Αναστάσιος vafkanast@gmail.com

 

Σύμφωνα με το άρθρο του ΜΑΚΕΛΕΙΟ, με τίτλο “ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ! ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΓΙΑ «ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ» ΚΑΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΠΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ  δείτε εδώ >>>επιβεβαιώνει με την βούλα,,, τις παρατυπίες και ανωμαλίες που προσπαθούν να μας πείσουν τόσο εμάς αλλά και τις αθώες ψυχές των παιδιών μας ότι όλα είναι φυσιολογικά..

Βλέπετε οι εκδόσεις ΙΚΑΡΟΣ θέλουν να τα χουν καλά με το σύστημα και την νέα τάξη πραγμάτων και προωθούν δήθεν το φυσιολογικό… Ποιος ξέρει τι συνέβη σε αυτόν/ην που πήρε την απόφαση για την έκδοση του βιβλίου,,, αλλιώς δεν εξηγείτε… Και μάλιστα το παρουσιάζουν ως το μεγαλύτερο βιβλίο της οικογένειας….. ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ

Μπορώ να αποδεχθώ ότι εκτός από την φυσιολογική παραδοσιακή οικογένεια, υπάρχουν και παιδιά που μεγαλώνουν μόνο με την μαμά, ή μόνο με τον μπαμπά,,, λόγω καταστάσεων, ή ακόμα το ότι μεγαλώνουν με θετούς γονείς,,,, αλλά οικογένεια με 2 μαμάδες και 2 μπαμπάδες,,,, σημαίνει ανωμαλία για τους υπεύθυνους, δημιουργώντας και ψυχική διαταραχή στα παιδιά.

Άντε να εξηγήσεις στα παιδάκια τα σχέδια που έχουν οι υποχθόνιοι για να αποχαυνώσουν το μέλλον του, χωρίς όνειρα για μια σωστή οικογένεια, χωρίς μόρφωση για να είναι πάντα υπάλληλος με 200 ευρώ το μήνα, και χωρίς πνευματική κατήχηση για να είναι αδύναμη η ψυχή του…. Δηλαδή σκλάβος μέχρι να πεθάνει…!!!

Δεν σας κρύβω την αλήθεια,, ότι θα το αγοράσω,,,, όχι για να το διαβάσω, ούτε να το διαβάσουν τα παιδιά μου,, απλά να τους δείξω πως μπορεί να γίνει στάχτη κάτι, που μπορεί να επηρεάσει την ζωή τους σε τέτοιο βαθμό που φτάνει στην ψυχική τους καταστροφή.

Αυτό θα είναι πολύ καλό “σχολείο” για τα παιδιά μου, και σύντομα πρέπει να ακολουθήσουν κι’ άλλοι γονείς το παράδειγμα για να μάθουν τα παιδιά μας να καταστρέφουν αυτά πρώτα ότι πάει να τα καταστρέψει εκείνα….. ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ…. Εξάλλου η βία δεν αντιμετωπίζεται με χαδάκια, πόσο μάλλον όταν πρόκειται για μικρές αθώες ψυχές που στόχο έχουν την ψυχική τους καταστροφή.

Αυτοί δεν φταίνε,, το κακό το κάνουμε εμείς και μόνο εμείς… Αν αντιδράσουν όλοι οι γονείς (ΜΠΑΜΠΑΣ – ΜΑΜΑ), και βέβαια να αναλάβουν οι ίδιοι οι γονείς (ΜΠΑΜΠΑΣ – ΜΑΜΑ) την διαπαιδαγώγηση των παιδιών τους για το συγκεκριμένο θέμα,,, και να πειστούν τα αθώα παιδιά μας ότι όλα αυτά πρόκειται για παρά φύσιν γεγονότα, τότε και μόνο τότε θα υπάρξει πραγματική σύγκρουση με το κατεστημένο.

Όσο δεν μιλάμε και ανεχόμαστε, τόσο θα σχεδιάζουν πιο εύκολα τις επόμενες κινήσεις τους για την πλήρη αποχαύνωση των πολιτών, την μη σωστή μόρφωση – πνεύμα – κατήχηση και συνεπώς την δημιουργία άβουλων σκλαβοπλασμάτων…

Δυστυχώς, όλα τα φυσιολογικά νοικοκυριά στην Ελλάδα, έχουν επικεντρωθεί στο να δουλεύουν ατελείωτες ώρες, όχι για να κάνουν περιουσία, ούτε για άνετη ζωή, ούτε για να ξεχρεώσουν αυτά που χρωστάνε,,, αλλά να πάρουν παράταση στις ρυθμίσεις των δανείων για να μην κοιμόμαστε στα παγκάκια με τα παιδιά μας,,, ενώ θα απολαμβάνουν τις περιουσίες μας οι λαθρομετανάστες που τους κρατάνε με το ζόρι στην Ελλάδα, ενώ οι ίδιοι δηλώνουν ότι θέλουν να φύγουν. 

Αποδέχονται όλοι αμαχητί τις ανώμαλες ορέξεις των Συριζαίων και ΣΙΑ,, συμπεριλαμβανομένων και των υπόλοιπων κομμάτων που μένουν σε αδράνεια και σιγή…

Δηλαδή αποδοχή και υποταγή…..

triklopodia.gr

Back to top button