breaking newsκοινωνία

«Της σπάσανε τα κόκαλα, τη διέλυσαν». Συγκλονίζει ο γιος της ηλικιωμένης που «πάτησαν» με Ι.Χ. και σκότωσαν ληστές στους Αγίους Θεοδώρους..

Συγκλονίζει η υπόθεση στους Αγίους Θεοδώρους, με την 77χρονη που έπεσε θύμα ληστείας, παρασύρθηκε από το αυτοκίνητο που οδηγούσαν οι δράστες και τελικά τραυματίστηκε θανάσιμα.

 

«Πήγαν να κάνουν άτακτη φυγή μόλις είδαν ότι έβγαινα εγώ με τον πατέρα μου από το σπίτι. Την είχαν μπροστά τους, χωρίς δεύτερη σκέψη, την πρώτη τη χτύπησαν και τη ξάπλωσαν κάτω και με τη δεύτερη ξαναγκάζωσαν και πέρασαν από πάνω της. Αυτό έγινε δύο φορές», ανέφερε στον ANT1 o γιος της άτυχης 77χρονης, Γιώργος Τζίβας.

«Τη μία ήταν όρθια και την πήρε, την εμβόλισαν και την πέταξαν τρία μέτρα κάτω, ξάπλωσε κάτω η γυναίκα και ξαναγκάζωσαν και πέρασαν από πάνω της και της σπάσανε όλα της τα κόκαλα γύρω γύρω, τη διέλυσαν, την πέρασαν από πάνω», συμπλήρωσε.

«Εγώ με τα μάτια μου ο ίδιος είδα το αυτοκίνητο να είναι σε ανώμαλο δρόμο να κάνει γκέλες πάνω από τη μάνα μου. Σκαρφάλωσε το αυτοκίνητο πάνω στη μάνα μου. Αυτό. Ένα Hyundai ασημί με ανοιχτό το καπό για να μη φαίνεται η πινακίδα και έφυγαν βολίδα το δρόμο κάτω… Νεκρή κατευθείαν σε πέντε λεπτά είχε παγώσει, σε 10 λεπτά είχε παγώσει. Νεκρή κατευθείαν… Διαλυμένα όλα της τα κόκαλα, είχαν τρυπήσει, είχαν βγει τα κόκαλα από τον ώμο της έξω από την περιφορά και το στροβίλισμα που έκανε το αυτοκίνητο από πάνω της», είπε ο κ. Τζίβας.

«Πέρασε το αμάξι από πάνω της ήταν παχιά γυναίκα και στροβίλισε το σώμα της μαζί με το αυτοκίνητο στο δρόμο. Ο σβέρκος της όταν τον είδα ήταν μελανός μετά από δύο λεπτά και διπλάσιος στο μέγεθός της. Σπασμένη η μούρη της κομμένα τα χέρια της διαλυμένη πέρασε ένας τόνος από πάνω της», είπε ο κ. Τζίβας. 

mixanitouxronou.gr

Back to top button