Διεθνή

Βούτσιτς: Ο στρατός του Κοσσυφοπεδίου σχεδιάζει να επιτεθεί στη Β Σερβία τα μεσάνυχτα Εχθροπραξίες κοντά στη σέρβικη πόλη Νόβι Παζάρ στα σύνορα με το Κοσσυφοπέδιο. Σειρήνες στη Μιτροβίτσα. Σημαίνουν οι καμπάνες ναών και μονών σε όλο το Β Κόσοβο! Πληροφορίες γι απώλειες σε τάξεις του σέρβικου στρατού και Αλβανών.Πήραν φωτιά και τα Βαλκάνια!!! Ο Βλαδίμηρος κατεβαίνει!!! BINTEO

Πυροβολισμοί σημειώνονται κοντά στη σερβική πόλη Νόβι Παζάρ κοντά στα σύνορα με το Κοσσυφοπέδιο. Ηχούν σειρήνες αεροπορικής επιδρομής σε Kosovksa Mitrovica
Ανεπιβεβαίωτες αναφορές για απώλειες μεταξύ του σερβικού στρατού στη ζώνη σύγκρουσης στα σύνορα με το Κοσσυφοπέδιο.

Αναφέρεται επίσης ότι οι Σέρβοι υψώνουν οδοφράγματα για να επιβραδύνουν την κίνηση των ειδικών δυνάμεων του Κοσσυφοπεδίου. Οι δυνάμεις ασφαλείας του Κοσσυφοπεδίου άρχισαν να αποκλείουν τους δρόμους με τη Σερβία.
Οι αρχές του Κοσσυφοπεδίου απαγόρευσαν τις σερβικές πινακίδες κυκλοφορίας για το Κοσσυφοπέδιο.

Από καιρό σε καιρό, η αστυνομία του Κοσσυφοπεδίου πραγματοποιεί επιδρομές σε σερβικούς θύλακες, ίσως έφτασε μια πληροφορία ότι θα γίνει επιδρομή.

Υπάρχουν ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες ότι οι Σέρβοι έχουν αρχίσει να αποκλείουν τον αυτοκινητόδρομο Μ2 στην περιοχή Zupče.
Σύμφωνα με ορισμένες πηγές, τα σημεία ελέγχου Jarine και Brnjak στα βόρεια σύνορα του Κοσσυφοπεδίου είναι κλειστά.

Ο Θεός να βοηθήσει τους ανθρώπους μας στο Κοσσυφοπέδιο και τα Μετόχια. Τρομερές πληροφορίες έρχονται:

Βλαντιμίρ Τζουκάνοβιτς,
Μέλος της Εθνοσυνέλευσης της Δημοκρατίας της Σερβίας”.

O ΥΠΕΞ Σερβίας: Οι Αλβανοί ετοιμάζουν «κόλαση» για τους Σέρβους στο Κοσσυφοπέδιο από τη Δευτέρα!

Yπάρχουν αναφορές για προσπάθειες από τις ειδικές δυνάμεις του Κοσσυφοπεδίου να εισβάλουν στα οδοφράγματα των Σέρβων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν θύματα μεταξύ των δραστών

Ξεκίνησε στο Κόσοβο… οδοφράγματα, αψιμαχίες, ειδικές δυνάμεις ROSU.Αναμένεται ότι οι εχθροπραξίες πλήρους κλίμακας θα ξεκινήσουν τη νύχτα. Ο στρατός του Κοσσυφοπεδίου σχεδιάζει να επιτεθεί στο βόρειο τμήμα της Σερβίας τα μεσάνυχτα – Vučić

Σε όλο το βόρειο τμήμα του Κοσσυφοπεδίου, ηχούν συνεχώς εδώ και μισή ώρα οι καμπάνες σε εκκλησίες και μοναστήρια. Τι σημαίνει αυτό δεν είναι ακόμη σαφές. Το ίδιο έγινε και το 1999.

Τον τούρκικο νεοθωμανικό αναθεωρητισμό στα Βαλκάνια μέσω Αλβανίας τον υποστήριξαν ΕΕ ΝΑΤΟ Βατικανό και Γερμανία. Στην Ουκρανία κάνουν τις μωρές παρθένες.. Στην Αλβανία από την αρχή της επέλασης των Ρώσων στην Ουκρανία φοβήθηκαν και ήταν σίγουροι ότι ο Βλαδίμηρος κατεβαίνει.. Ναι ο Βλαδίμηρος έρχεται .. τώρα είναι σίγουροι…. Έχουν αλλάξει τα δεδομένα.. Υπάρχει μια ηττημένη ΕΕ με την ουρά στα σκέλια ένα ΝΑΤΟ θεατής. ΤΟ ΚΟΣΥΦΦΟΠΕΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΣΕΡΒΙΑ….. είναι η κοιτίδα και το λίκνο της …..

Image

dimpenews.com

Back to top button