Ελλάδα

ΧΑΝΙΑ: ΓΕΡΜΑΝΙΔΑ ΤΟΥΡΙΣΤΡΙΑ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ: ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΑΤΕ

Ένα εξοργιστικό περιστατικό,

το οποίο επιβεβαιώνει και ο Σύνδεσμος Ιδιοκτητών ΤΑΧΙ του Νομού, Ηλίας Καραπατάκης, συνέβη στα Χανιά.

Πρωταγωνίστρια μια Γερμανίδα τουρίστρια η οποία αρνείτο να πληρώσει ταξί επειδή «οι Έλληνες μας χρωστάτε χρήματα».

Μιλώντας στην τοπική ιστοσελίδα flashnews.gr, ο κ. Καραπατάκης περιέγραψε τι ακριβώς συνέβη και γιατί η τουρίστρια προκάλεσε έντονο εκνευρισμό σε δύο οδηγούς ταξί.

«Η Γερμανίδα πήγε στη ρεμίζα των ταξί που βρίσκεται έξω από το 1ο Γυμνάσιο στα Χανιά και όχι στο Ακρωτήρι όπως γράφτηκε. Ζήτησε από τον συνάδελφο οδηγό να μάθει τα κόμιστρα για Πλατανιά. Εκείνος της έδειξε τον τιμοκατάλογο με τα κόμιστρα στον οποίο αναγραφόταν το ποσό 16 ευρώ για Πλατανιά.

Η Γερμανίδα όταν το είδε του είπε: “Αντί να μας πηγαίνετε δωρεάν που μας χρωστάτε μας παίρνετε και λεφτά από πάνω;”

Ο οδηγός ταξί προσπάθησε να συγκρατηθεί και ζήτησε από τον συνάδελφό του που βρισκόταν αμέσως μετά από εκείνον να πάρει τη Γερμανίδα στο ταξί γιατί ο ίδιος είχε ενοχληθεί, όπως ήταν λογικό, από τη δήλωσή της.

Ο δεύτερος οδηγός επιβίβασε τη Γερμανίδα και την πήγε στον προορισμό της.

Η στάση της δεν ήταν στην αρχή του Πλατανιά, αλλά περίπου στο ύψος του Μινώα Παλάς με μεγάλη κίνηση στον δρόμο. Το ταξίμετρο έγραψε 18 ευρώ. Όταν της είπε την τιμή εκείνη αρνήθηκε να τον πληρώσει λέγοντας ότι στον τιμοκατάλογο των κομίστρων αναφερόταν το ποσό των 16 ευρώ.

Ο οδηγός της εξήγησε ότι το ταξίμετρο είχε γράψει παραπάνω λόγω της μεγάλης κίνησης στον δρόμο.

Η Γερμανίδα ωστόσο, αρνείτο να πληρώσει.

Εκείνη την ώρα περνούσε από τον δρόμο ένας αστυνομικός και ο οδηγός ταξί είπε ότι θα φωνάξει τον αστυνομικό για να λυθεί το πρόβλημα. Τότε εκείνη αμέσως και βιαστικά έβγαλε 20 ευρώ, τα άφησε και έφυγε χωρίς μάλιστα να πάρει ρέστα», κατέληξε ο κ. Καραπατάκης.

thinknews.gr

 

Back to top button