Διεθνή

Λοιμωξιολόγος Didier Raoult: o εμβολιασμός Covid19 δεν προστατεύει από μόλυνση και μετάδοση και η Pfizer δεν τα είχε δοκιμάσει ή αξιολογήσει. Ο γενικευμένος εμβολιασμός άχρηστος, ο υποχρεωτικός εμβολιασμός δεν είχε νόημα. Δεν προστατεύει από Omicron!

Πριν από λίγο ο διάσημος Γάλλος Λοιμωξιολόγος Didier Raoult έχει μια ανάρτηση με τίτλο: Εμβόλια και ψέματα..

Βρήκαμε το 2021 χαμηλότερη θνησιμότητα σε ηλικιωμένα άτομα που εμβολιάστηκαν (άνω των 75 ετών). Αυτό είναι σύμφωνο με αυτό που έλεγα και έγραφα πάντα (carnets πολέμου tome 1 σελ 337 και carnets πολέμου tome 2 σελ 319) και δημοσιεύτηκε με τον P. E Fournier…. Δεν υπάρχουν θάνατοι στο IHU σε άτομα κάτω των 50 ετών (σσ από κόβιντ εννοεί), εκτός από τα πολύ σπάνια άτομα που διατρέχουν κίνδυνο (σύνδρομο down και παχύσαρκοι) όπως στη Σουηδία (ένας θάνατος στους 10.000 μολυσμένους) όταν φροντίζονται οι άρρωστοι. Στους νέους, ο εμβολιασμός δεν είχε ποτέ κανένα όφελος παρά παρενέργειες. Ο εμβολιασμός δεν προστατεύει από μόλυνση και μετάδοση και η Pfizer δεν τα είχε δοκιμάσει ή αξιολογήσει. Ο γενικευμένος εμβολιασμός ήταν άχρηστος, 6 μήνες μετά την εφαρμογή του, ξέραμε ότι ο υποχρεωτικός εμβολιασμός δεν είχε νόημα γιατί υπήρχαν τόσα περιστατικά μεταξύ των εμβολιασμένων όσα και μεταξύ των μη εμβολιασμένων στην καθημερινή μου οθόνη παρακολούθησης. Οι κυβερνώντες μας είναι αυτοί που άλλαξαν γνώμη, όχι εγώ, δεν έχω άποψη γιατί μόνο τα γεγονότα με ενδιαφέρουν. Τέλος, γνωρίζουμε ότι ο εμβολιασμός δεν προστατεύει από το Omicron. Δεν έχω στοιχεία για την προστασία των ηλικιωμένων σχετικά με το Omicron από το 2022 γιατί έχει διακοπεί η εργασία μου!!! Σπάσαμε το θερμόμετρο!!! Δεν έδωσε τον πυρετό της κυβέρνησης!!!
Είναι τρομακτικό, οι άνθρωποι που υποτίθεται ότι σε ενημερώνουν δεν ξέρουν να ακούν ή να διαβάζουν!

Γάλλος Λοιμωξιολόγος, Mικροβιολόγος Didier Raoult , καθηγητής πανεπιστημίου-νοσοκομειακός ιατρός στο Πανεπιστήμιο Aix-Marseille και στα Πανεπιστημιακά Νοσοκομεία Μασσαλίας μέχρι την συνταξιοδότησή του το 2021 ( σσ ουσιαστικά τον εξώθησαν) και διευθυντής του ιδρύματος Mediterranean Infection University Hospital Institute (IHU)

dimpenews.com

Back to top button