breaking newsNEA TAΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝΔιεθνή

Στις ΗΠΑ διδάσκουν στα Δημοστικά Σχολεία ότι δεν υπάρχουν 2 φύλα αλλά 72 φύλα-γένη!!!!!Αυτοκτονία πολιτισμού στη Δύση! ΒΙΝΤΕΟ

Άρτι αφιχθείς από τις ΗΠΑ ο Ρώσος Βίκτορ Μπουτ που επαναπατρίστηκε μετά την ανταλλαγή κρατουμένων με Ρωσία πρόσφατα σε συνέντευξή του στο RT λέει ότι μια αυτοκτονία του πολιτισμού λαμβάνει χώρα στη Δύση.
Εάν αυτή η αυτοκτονία δεν αποτραπεί, τουλάχιστον εντός του μη δυτικού κόσμου, τότε ολόκληρος ο πλανήτης θα αυτοκτονήσει.
Ο Viktor Bout που επέστρεψε πρόσφατα μιλάει στα μέσα ενημέρωσης για τη Δύση: «Στα αμερικανικά σχολεία μαθαίνουμε ότι υπάρχουν 72 διαφορετικά φύλα-είδη. Όχι μόνο, ξέρετε, γκέι και νορμάλ άτομα. Όχι, αλλά 72 φύλα!”.

”Αυτό που συμβαίνει στη Δύση είναι απλούστατα η αυτοκτονία ενός πολιτισμού. Κι αν αυτή η αυτοκτονία δεν αποτραπεί τουλάχιστον αλλού στο μη δυτικό κόσμο στο μέρος του κόσμου που διαφεύγει από τον έλεγχο των Αγγλοσαξόνων τότε ολόκληρος ο πλανήτης θ΄αυτοκτονήσει. Καταλαβαίνετε; Κι αυτό διαδίδεται αναμφίβολα παντού σε όλους τους τομείς με τα Ναρκωτικά και πως λέγεται στα ρώσικα; με LGBT Q.Φαντάζεστε ότι αυτοί διδάσκουν αυτό στις ΗΠΑ στα δημοτικά σχολεία σε μαθητές 6 με 7 ετών; ότι υπάρχουν 72 γένη-φύλα και όχι μόνο οι γκέι και οι νορμάλ αλλά 72! Αυτό είναι απολύτως γραμμένο μέσα στα προγράμματά τους. Αυτό εξηγείται ως εξής: ok εσύ είσαι ένα αγόρι, αλλά ίσως είσαι ένα κορίτσι..”

Το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών ανέφερε στις 8 Δεκεμβρίου ότι ο Viktor Bout, ένας Ρώσος υπήκοος, ο οποίος εξέτιε ποινή φυλάκισης στις Ηνωμένες Πολιτείες για εμπορία όπλων, επέστρεφε στη Ρωσία ως αποτέλεσμα μιας συμφωνίας με τις ΗΠΑ για την ανταλλαγή του με την Αμερικανίδα μπασκετμπολίστρια Brittney Griner, η οποία συνελήφθη στη Ρωσία για λαθρεμπόριο ναρκωτικών τον Φεβρουάριο του 2022.

dimpenews.com

Back to top button