Διεθνή

Μασονική προσφορά δώρων Πάπα σε Έλληνα Αρχιεπίσκοπο;; Χριστουγεννιάτικα του φέρνει 3 δώρα, 3 δώρα πήρε κι ο Χριστός.. Ή είναι ο αρραβώνας της πολύφερνης νύφης της Εκκλησίας από ”νύμφη Χριστού” να γίνει νύμφη Βατικανού;; Συνωμοσιολογίες απλά του πρόσφερε 3 θραύσματα επειδή είναι Αρχαιολόγος..

Πίσω από τις λέξεις……Ο Πάπας Φραγκίσκος αποφάσισε να επιστρέψει στην Ελλάδα τα τρία θραύσματα των Γλυπτών του Παρθενώνα που βρίσκονταν στα μουσεία του Βατικανού επί αιώνες, ανακοίνωσε την Παρασκευή το Βατικανό. Τρία δώρα φέρει ο Πάπας στη Αθήνα λίγο πριν τα Χριστούγεννα. Αναποφευκτος ο συνειρμός. Τρία τα δώρα που έκαναν οι Μάγοι στο Χριστό τρία τα δώρα που φέρνει ο Πάπας στην Αθήνα Χριστουγεννιάτικα. Και τι δώρα από το υστέρημα του βρήκε ο έρμος να δώσει…Τρία θραύσματα από μετόπη και ζωφόρο Παρθενώνα…ένα άλογο από τέθριππο Αθηνάς, η κεφαλή ενός εφήβου κι ένας γενειοφόρος από Κενταυρομαχία..

Επομένως ο Πάπας Χριστουγεννιάτικα φέρει τρία στον προκαθήμενο Αθηνών και πάσης Ελλάδας όπως τρια ήταν τα δώρα στο Χριστό.. Για κάτι σημαντικό πάνε.. Τι σηματοδοτεί;; O ίδιος ο ποντίφηκας δεν αφήνει ρητορικό το ερώτημα. Επειδή η Αθήνα μπήκε στο σωστό δρόμο στον ”οικουμενικό δρόμο της αλήθειας”.

Το Βατικανό χαρακτήρισε τη χειρονομία, σύμφωνα με το Associated Press, ως «δωρεά» του πάπα προς τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο «ως απτή ένδειξη της ειλικρινούς επιθυμίας του να ακολουθήσει τον οικουμενικό δρόμο της αλήθειας».

Πάπα άσε τις λαμογιές… ένας είναι ο δρόμος όλοι οι άλλοι πολλές παρακαμπτήριeς κι η οδός είναι ο Χριστός..μονόδρομος ”εγώ ειμί η οδός η αλήθεια και η ζωή”. Μόνο αυτός είναι η αλήθεια ”εγώ ειμί η αλήθεια”…όλα τ΄άλλα είναι παπατζίδικα…

Το Βατικανό επισημοποιεί τον αρραβώνα με την πολύφερνη νύφη;; H Εκκλησία από νύμφη Χριστού θα γίνει νύμφη Βατικανού;;;;

Τρία θραύσματα του Παρθενώνα δώρα του Πάπα στον Έλληνα αρχιεπίσκοπο .. κι αναρωτιέται κανείς καλά δεν βρήκε να του επιστρέψει σκηνώματα σύσωμα αγίων λειψανοθήκες κειμήλια εικόνες ό.τι άλλο οι Σταυροφόροι απαλλοτρίωσαν; Aλλά επειδή ελλοχεύει ο κίνδυνος της συνωμοσιολογίας όλα έχουν μια λογική. Μήπως τελικά δεν είναι Μασονική ανταλλαγή αλλά επειδή ο Έλληνας προκαθήμενος είναι κι αρχαιολόγος γι αυτό είπε να του δώσει 3 αγαλματίδια;;;

Πάντως αυτή γενναία χειρονομία του Βατικανού επέρχεται μια μέρα μετά την περίφημη παραληρηματική δήλωση του Πάπα να έχετε στην καρδιά σας τον ουκρανοφασισμό…..

Ο ουκρανοφασισμός ενώνει…..

Tι εκκλησιαστικοαρχαιοελληνικό κιτς αχταρμάς είναι αυτό;; Τι δουλοπρέπεια να είμαστε κι ευγνώμονες που μας επιστρέφουν λάφυρα λεηλασίας…

dimpenews.com

Back to top button