breaking newsΕλλάδα

Tζoρτζ Tσoύvnς: Να τους κανετε Ελλnvες και αύριο μπορεi να γiνουν υπoυργoi….

Αλλος ενας πουλημενος Ελληνοαμερικανος….

Διαβαστε τι ειπε ο γελοιος…

Ο πρέσβης των ΗΠΑ, Τζορτζ Τσούνης μιλώντας στο συνέδριο του Κύκλου Ιδεών: «Η Ελλάδα μετά VII: Ασυμμετρίες και εθνική ατζέντα», είπε πως οι παράνομοι αλλοδαποί που έρχονται στη χώρα μας πρέπει να γίνονται Έλληνες!

Μάλλον, ο Τ.Τσούνης νομίζει πως η Ελλάδα είναι ΗΠΑ (ή μάλλον Πολιτεία των ΗΠΑ) και έχει την πολυτέλεια και κυρίως την διάθεση να εξελιχθεί σε μία αμιγώς πολυφυλετική, πολυθρησκευτική και πολυγλωσσική χώρα.

Το ερώτημα που γεννάται είναι το εξής: 

Είναι δική του προσωπική άποψη, ή πρόκειται για επίσημη επιδίωξη της κυβέρνησης των Δημοκρατικών; Επιθυμούν οι Αμερικανοί να έχει η Ελλάδα μία τέτοια πορεία και γιατί;

«Δεν μετρά το πού έχεις γεννηθεί ή το χρώμα του δέρματός σου. Αν πάρουμε κάποιον που έχει φύγει από την καταπίεση και αν βάλουμε ένα παιδί στο σχολείο και αν τους δώσουμε μία δουλειά σε 5, 10 έτη θα είναι Έλληνες», ανέφερε, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του.

Και συνέχισε λέγοντας πως από τους παράνομους αλλοδαπούς, μπορούν να προκύψουν ο αυριανός Γεραπετρίτης και ο αυριανός Βενιζέλος (προφανώς ο Αμερικανός πρέσβης έχει στην συνείδησή του πολύ ψηλά τα συγκεκριμένα πολιτικά πρόσωπα).

«Σε αυτή την κρίση περάσαμε από το “δεν μπορώ να βρω δουλειά” στο “δεν μπορείς να βρεις εργάτες”.

Αυτό δεν ωφελεί μόνο την κοινωνία, αλλά πρέπει να γίνει. Ελπίζω ότι όλοι είμαστε μαζί, ευθυγραμμισμένοι, έθνη και ηγέτες για μια πιο τέλεια ένωση, έναν κόσμο που γιορτάζει την δημοκρατία και διασφαλίζει ότι όλοι μπορούν να δρέψουν τους καρπούς, σε όλους επιτρέπεται να φτάσουν στο μέγιστο δυνατό τους.

Γιατί ποιος ξέρεις άραγε ποιο από αυτά τα παιδιά που θα βοηθήσουμε μπορεί να γίνει Γεραπετρίτης ή Βενιζέλος στο μέλλον;».

πηγη

Back to top button