breaking newsΥΓΕΙΑ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Προειδοποιεί για την επικίνδυνη “νανοτεχνολογία” που βρέθηκε στα μPόλια ..

Διεθνής κοινοπραξία επιστημόνων προειδοποιεί για την επικίνδυνη “νανοτεχνολογία” που βρέθηκε στα βόλια C@VID..

Σε μια πρωτοποριακή ανακάλυψη, οι ερευνητές ανακάλυψαν στοιχεία νανοτεχνολογίας και δομών στα εμβόλια COVID που θα αλλάξουν την ιστορία σχετικά με την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητά τους.

Η ομάδα επιστημόνων, που παρουσίασε τα ευρήματά της σε πρόσφατο συνέδριο, εξήγησε ότι η νανοτεχνολογία και οι αυτοσυναρμολογούμενες δομές βρέθηκαν σε δείγματα πολλών διαφορετικών εμβολίων COVID. Πιστεύουν ότι οι ουσίες αυτές θα μπορούσαν να ευθύνονται για ορισμένες από τις ανεπιθύμητες αντιδράσεις που αναφέρθηκαν από πολυάριθμους λήπτες εμβολίων.

Πριν από μία εβδομάδα, η Διεθνής Επιτροπή Διερεύνησης Εγκλημάτων (“ICIC”), με οικοδεσπότες τους Dr. Reiner Fuellmich και Dr. Mike Yeadon, διοργάνωσε συζήτηση με τέσσερις ειδικούς σε θέματα νανοτεχνολογίας: Dr. David Nixon, Dr. Ana Maria Mihalcea, Karen Kingston και Shimon Yanowitz.

Αυτή την εβδομάδα, ο Dr. Fuellmich φιλοξένησε μια δεύτερη συζήτηση, για να συζητήσει με τους Holger Reißner και Klaus Retzlaff για το τι σημαίνουν τα φαινόμενα και οι δομές που παρατηρήθηκαν στο αίμα των ανθρώπων που έκαναν εμβόλια mRNA.

Το Expose-news.com αναφέρει: Όπως θα γνωρίζουν πλέον οι περισσότεροι, υπήρξε πρόσφατα διάσπαση στην Ερευνητική Επιτροπή Corona. Σκοπός μας δεν είναι να μπούμε σε λεπτομέρειες σχετικά με αυτό εδώ.

Αν δεν έχετε παρακολουθήσει τα γεγονότα, μπορείτε να ξεκινήσετε με τις λεπτομέρειες όπως καταγράφονται ΕΔΩ.

Σε απάντηση της “κακοήθους και προδοτικής επίθεσης” εναντίον του, ο Δρ Φούλμιτς επέστρεψε μαχόμενος ξεκινώντας την ICIC. Μπορείτε να ακολουθήσετε το ICIC στο κανάλι Telegram ΕΔΩ ή στο κανάλι βίντεο ΕΔΩ.

Νανοτεχνολογία: δομές αυτοσυγκρότησης σε ενέσεις mRNA

Χρησιμοποιώντας τη μικροσκοπία σκοτεινού πεδίου, ο Δρ Νίξον εξέτασε δείγματα αίματος από ανθρώπους που έκαναν ενέσεις με ουσίες που βασίζονται σε mRNA και εξηγεί τα αποτελέσματα με αντίστοιχες εικόνες. Αποκαλύπτονται κρυσταλλικές, αφύσικες δομές, οι οποίες αλλάζουν σε περαιτέρω παρατήρηση και παρουσιάζουν χαρακτηριστικά ενός είδους νανο- ή μικρο-τεχνολογίας.

Ο Dr. Mihalcea ασχολείται εντατικά με τα συστατικά των ουσιών Covid mRNA. Ειδικότερα, επίσης με το λεγόμενο “φαινόμενο αποβολής” του οποίου θεωρείται ότι οι βλαβερές εκκρίσεις μπορούν να μεταφερθούν από “εμβολιασμένους” ανθρώπους σε “μη εμβολιασμένους”.

Ο Kingston, του οποίου τα ερευνητικά ενδιαφέροντα περιλαμβάνουν την τοξικολογία και την ανάλυση των κλινικών δεδομένων καθώς και τα συστατικά των ουσιών covid mRNA, καταγγέλλει ότι όλα τα μέτρα σχετικά με μια λειτουργική διαχείριση διασφάλισης ποιότητας στη χορήγηση ενός λεγόμενου νέου “εμβολιασμού” σε δισεκατομμύρια ανθρώπους παγκοσμίως έχουν αποτύχει και εξακολουθούν να μην εφαρμόζονται μετά την ήδη κακή κατάσταση των δεδομένων.

Για τον ηλεκτρολόγο μηχανικό Shimon Yanowitz, τα αποτελέσματα της έρευνάς του έδειξαν ότι πρόκειται για ένα είδος μικροτεχνολογίας, καθώς οι ενέσιμες ουσίες αλλάζουν περίεργα στο ανθρώπινο σώμα και έχουν χαρακτηριστικά ηλεκτρονικών κυκλωμάτων. Είναι επίσης ανησυχητικό ότι τα λιπιδικά νανοσωματίδια που βρίσκονται στις ουσίες έχουν εγκριθεί ως “τεχνικές συσκευές”, όπως αναφέρει η Karen Kingston.

Αυτό ήταν το πρώτο από τα επεισόδια του ICIC σχετικά με τις αυτοσυναρμολογούμενες δομές στις ενέσεις mRNA. Ακολουθεί ένα μονταρισμένο 20λεπτο απόσπασμα από τη συνεδρία των 2 ωρών και 30 λεπτών. Μπορείτε να παρακολουθήσετε ολόκληρη τη συνεδρία στο κανάλι βίντεο του ICIC ΕΔΩ ή στο Rumble ΕΔΩ.

 Δομές αυτοσυγκρότησης σε ενέσεις mRNA: φυσικές ή τελικά δημιουργημένες

Μετά το πρώτο επεισόδιο σχετικά με τις δομές αυτοσυναρμολόγησης σε ενέσεις mRNA, το δεύτερο μέρος ασχολείται, μεταξύ άλλων, με το ερώτημα αν αυτές οι δομές αυτοσυναρμολόγησης είναι φυσικής προέλευσης ή θα μπορούσαν τελικά να δημιουργηθούν. Πρόκειται ενδεχομένως για ένα βιολογικό όπλο ή για έναν συνδυασμό στο πλαίσιο της λεγόμενης έρευνας gain-of-function;

Σε αυτό το δεύτερο επεισόδιο, ο Holger Reißner, Ευρωπαίος βιομηχανικός μηχανικός για την έρευνα και την ανάπτυξη και ο Klaus Retzlaff, διδάκτωρ φυσικής και θεραπευτής, εκπρόσωπος της ομάδας εργασίας των εμπειρογνωμόνων εμβολιασμού, αναφέρουν τα ερευνητικά τους ευρήματα. Χρησιμοποιούν εικόνες και βιντεοσκοπημένο υλικό για να δείξουν τι σημαίνουν τα φαινόμενα και οι δομές που παρατηρούνται στο αίμα των ανθρώπων που έχουν κάνει ένεση mRNA.

Υπάρχουν οξείδιο του γραφενίου και άλλες προσμίξεις στις ουσίες mRNA;

Τι συμβαίνει με τους κρυστάλλους κορτιζόλης και τα τοξικά νανολιπίδια που μπορούν να εντοπιστούν;

Μπορεί το DNA μας να αλλοιωθεί από αυτά;

Ποιες είναι οι γνωστές παρενέργειες των ενέσεων mRNA;

Σε ποια χρονικά παράθυρα εμφανίζονται και ποια συμπεράσματα μπορούν να εξαχθούν από τα διαθέσιμα στατιστικά δεδομένα;

Ποια είναι η κατάσταση των γνώσεων σχετικά με τους συσχετισμούς μεταξύ των ενέσεων mRNA και των εξωτερικών επιδράσεων, όπως τα ραδιοκύματα, το 5G και άλλες ηλεκτρομαγνητικές επιδράσεις;

Τι μπορούν να κάνουν οι επηρεαζόμενοι για να ελαχιστοποιήσουν τις βλάβες στην υγεία τους και πού μπορούν να βρουν υποστήριξη;

Συζητήθηκαν πολλά ερωτήματα αυτού του είδους και περαιτέρω γνώσεις. Συζητήθηκαν επίσης τρόποι διαφυγής από το φόβο και προς την κατεύθυνση της προσωπικής ευθύνης.

 

Πηγή

Back to top button